Dear pizzeria owner, we have been to some... tasted really good pizzas! Have you ever tried the pizzas and prices of other pizzerias? Only in this way can you improve and make comparisons! If you want, I'll make you a nice list so you can try them and then we'll talk about the quality of your pizza and your prices. Best regards
Fabiana Carruba
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07 Aprile 2025
6,0
Top!!! Fantastic pizza, top quality ingredients. Highly recommended. I'll be back for sure.
Ketty Bianco
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29 Marzo 2025
10,0
A welcoming, comfortable space, where the scent of good food can be felt in the air, the people are very nice and smiling. The pizza is very good, try it!
Petrica Salagean
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19 Febbraio 2025
10,0
We like to go to this pizzeria, they bring it to us on the Panaro and it stays hot until the end 👏👏
Enrico Simioni
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17 Febbraio 2025
10,0
Good pizza, nice atmosphere, friendly staff. The only downside is the owner at the cash desk. He should take a sympathy course
Alessandro Melchiori
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16 Febbraio 2025
6,0
Good pizza, nice environment, comfortable and breathable. The waiters are very good.
Giuseppe Zurlo
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10 Febbraio 2025
6,0
Che dire di questa pizzeria? Veramente un bel posto, personale competente e gentile. La pizza più buona, servita sul tagliere di legno con ingredienti di ottima qualità. Consiglio a tutti questa pizzeria.
Pietro paolin
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08 Febbraio 2025
10,0
Excellent welcome and delicious pizzas
Roberto Baù
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30 Gennaio 2025
10,0
One of the best pizzerias in the area
dario calzavara
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30 Gennaio 2025
10,0
Le pizze normali sono buone e digeribili a detta dei miei amici. Posso dire lo stesso di quella senza glutine ma non posso dare più stelle per il prezzo. Il supplemento è davvero troppo caro rispetto ad altre pizzerie altrettanto di qualità (che anzi, hanno laboratorio dedicato e impasto fatto un giornata). Apprezzo molto che ci sia attenzione alla contaminazione e la soluzione proposta Al Ponte è comunque di qualità e molto gradevole da mangiare, solo che trovo che un impasto senza glutine superiore a 2,50 euro, sommati al prezzo di base della pizza, diventi un po' caretto, soprattutto in famiglie con più di una persona intollerante/allergica/celiaca.
Per il resto, se volete mangiare una buona pizza siete nel posto giusto!
baretto89
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21 Ottobre 2024
6,0