The pizzas are good, especially the wild one, with wild boar.
Lorenzo Lisi
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11 Agosto 2025
6,0
Let's start with the good things: the food is delicious, kudos to the kitchen. The wait staff and owner are unprofessional and lack empathy. The atmosphere is nothing special.
Girasole Blu
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31 Luglio 2025
6,0
Beautiful place in the greenery of the Bolognese Apennines, excellent home-made food.
Salvatore Saccone Territo'
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27 Luglio 2025
10,0
Very good home-made food, I was a little disappointed by the appetizer paid 7 euros for two slices of bread with caramelized onions and mixed mushrooms, exceptional mushroom tortelloni, as was the delicious rice cake.
Rina Blaco
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27 Luglio 2025
10,0
I've stopped at this restaurant a few times. I've really enjoyed the homemade food. Most recently, I tried a vegetarian dish with delicious chickpea farinata, grilled zucchini, a wonderful discovery of truffle potatoes, and sheep's milk ricotta with warm crescentine. I'd say it was delicious.
FRANCESCO COSTANTINO
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19 Luglio 2025
10,0
I'll start by saying that I know the owner's boyfriend, but when I want to play it safe and make a good impression with some guests at the paladen and the classic Bolognese mountain cuisine
Giò Saccaro (Giò Saccaro)
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08 Giugno 2025
10,0
Un locale divertente, in una località entro il comune di Grizzana Morandi. Gli spazi per pranzare sono un piccolo locale al chiuso e una luminosa veranda, che copre l'intera facciata dell'edificio. Apparecchiatura veloce, menù con antipasti, prima e secondi, tutti basati su prodotti del territorio. Piatti gustosi, super-tradizionali ma curati quanto basta per renderli anche piacevoli. Il servizio è sufficientemente veloce e gentile. I prezzi sono adeguati al luogo e alla qualità, ma con poco più di 30€ potete pasteggiare, acqua e vino (della casa) compresi. Da tenere in considerazioni per le uscite domenicali sui colli...
marco_urbs
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20 Maggio 2025
8,0
All very good, staff friendly and attentive to customer care.
Ale
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11 Maggio 2025
10,0
Emilian cuisine with super portions, we struggled to finish the other dishes after tigelle and crescentine. Excellent quality cured meats and cheeses, fried to perfection by Antonella. Tasty mushrooms and excellent wild boar, a truly peaceful place, suitable for all families. I'll be back
guerrieroteo
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29 Aprile 2025
10,0
Cibo genuino, servizio familiare. Locale semplice ma pulito. Piatti nella tradizione locale. conto secondo le aspettative
Maurizio O
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25 Aprile 2025
8,0