Whatever you decide to taste will certainly exceed your expectations. Pizzas, pinsas, sandwiches, fried foods, all excellent... And the desserts are spacial.
Al Ba
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20 Febbraio 2025
10,0
The owners are very kind, the food is excellent, there is so much variety. We will definitely be back ❤️
Carmela Fasano
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14 Febbraio 2025
10,0
A small but delightful space, the courtesy and kindness of the owners are exactly as perfect as their dishes. Hospitality, quality and exceptional flavours. We will be back soon.
stefania misantoni
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09 Febbraio 2025
10,0
All very good!!
I will come back again, especially for the desserts and the vegan chicken Cacciatore
Leonardo Spina
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01 Febbraio 2025
10,0
Always the top vegan in Rome for quality and price ❣️❣️❣️
Massimo Bussetta
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01 Febbraio 2025
10,0
Really excellent pinse, crumbly and digestible. Delicious fried foods, I'm still dreaming about the nduja supplì. Super nice owners ❤️ Thanks for offering so many varieties of vegan flavours, we'll be back very soon!
Daria Quaresima
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30 Gennaio 2025
10,0
If you want to try delicious vegan food this is the right place. Delicious supplì, I recommend the ones with veg smoked scamorza. I then tried the veg sausage and broccoli sandwich: good!! Finally the tiramisu, also very good, my advice is to make it even more coffee and for my tastes it would have been perfect. Impeccable service and always with a smile. Thanks for the dinner!
sara grimozzi
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23 Gennaio 2025
10,0
Nice experience, the owner welcomed us, a very kind and nice person. Vegan friendly place, and even though I'm not vegan I really appreciated what I ordered. Varied menu offer many things. We will definitely be back.
Cristina Liotti
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13 Gennaio 2025
10,0
Ristorante di Specialità vegane di alto livello.
Partendo dai fritti spettacolari, per poi passare ad un pinsa bella carica di ogni bontà vegana sia di formaggi che salumi per non parlare della trippa che adoro e se vi rimane posto... Ci sono anche i dolci....
luigi c. Veg
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10 Dicembre 2024
10,0
A cena in questo localino piccolo ma accogliente. I proprietari sono davvero gentili e c’è davvero molta scelta vegana.
Abbiamo preso olive ascolane, mozzarella in carrozza e fiori di zucca fritti, tutto molto buono. Frittura asciutta e croccante, olive saporite e mozzarella vegana deliziosa. Siamo rimasti un po’ delusi dai secondi, un “cinghiale” e un “pollo” alla cacciatora. Non erano male ma nemmeno speciali. Il sapore era quasi “annacquato”. Forse la specialità di questo posto sono le pinse, ma noi eravamo troppo curiosi di provare.
Diciamo che siamo usciti convinti a metà
Federica
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11 Ottobre 2024
6,0