Wine tasting accompanied by very tasty and appropriate dishes
Gino Latino
.
20 Luglio 2024
8,0
We stopped for dinner, hospitality at the top, exquisite food, quiet and very well managed place, compliments
Sylwester Bojar
.
20 Luglio 2024
10,0
Everything excellent. Environment, location, menu, wine. I always come back willingly
Rossella Losapio
.
13 Giugno 2024
10,0
Young and very friendly people, great chef who delighted us with a great lunch, the narrow but pleasant place
Nieves Martín
.
02 Giugno 2024
10,0
We are on holiday in Corato - Puglia, from Australia. Although we didn't have a reservation, the very friendly owner (who speaks English better than our Italian), took wonderful care of us. Each course was better than the last. And if you have never tried 'meat sushi' we highly recommend. Service was fantastic, meals were delicious, and overall experience was excellent. Enjoy Al Mulo Cojone.
Tanya H
.
24 Maggio 2024
10,0
Oggi siamo stati a Corato al ristorante @almulocojone.
Nome particolare ma identificativo dell'idea e del progetto.
Il nome fa riferimento ad uno tra i salumi più caratteristici della norcineria abruzzese chiamato "Cojoni di Mulo".
Il locale è nato nel 2013 con l'intento di portare in città il gusto prelibato dei salumi abruzzesi, perlopiù con panini e taglieri.
Negli anni @fradella91 e Chef @dom_marconee hanno introdotto le carni e una vera cucina con piatti sapientemente pensati e realizzati.
Chef Mimi ha messo in questo progetto l'esperienza acquisita nelle cucine Stellate di tutta Europa, per creare una cucina territoriale ma sicuramente creativa e divertente, ricreando piatti e sapori riconoscibili ma con forme e consistenze diverse.
Emblema di questa rivoluzione è l'introduzione dell'inmovativo Sushi di Carne nato durante il Covid ma ora una costante nel menù.
Un posticino davvero carino e sfizioso situato in un bellissimo scorcio del centro storico di Corato.
Di seguito la descrizione dei piatti degustati e le immancabili immagini 📸📽️
- Tapa spagnola rivisitata con doratura al panko, salumi di Norcia, cipolla alla paprika dolce, curry e bbq alle ciliegie.
- Uramaki con mortadella di cinghiale, melanzana fritta e chips di parmigiano.
- Uramaki con mousse di philadelphia e 'nduja calabra, rape saltate e alici, crumble di tarallo al calzone.
- Uramaki con Speck d'anatra affumicato, battuta di cavallo e salsa teriyaki.
- Uramaki con Fiori di Zucca Fritti e Girello di Vitello GBT.
- Linguine "Granoro Dedicato" alla carbonara del Mulo con guanciale aromatizzato brandy e cannella.
- Fusilloni “Pastificio Sole” con crema di focaccia, fungo cardoncello e caciocavallo.
- Filetto di Podolica.
- Tiramisù con biscotto amaretto e bagna al Disaronno.
- Soufflé al cioccolato 70% con salsa Mou.
Iron Foodie | Antonio Mercaldi
.
23 Maggio 2024
8,0
Small and welcoming environment, with the possibility of outdoor tables in a welcoming corner of the historic center of Corato. Friendly and trained staff. Excellent cuisine, fresh meats and an appreciable menu. Nice experience during the Corato Horse Meat Festival. Reservation highly recommended!!
Salvatore Valentino
.
13 Maggio 2024
10,0
What can I say... kind and helpful staff, first choice products, perfect combinations, good wine, excellent care of the place... nothing... Highly recommended.
Nicola Sicolo
.
05 Maggio 2024
10,0
We went to this beautiful restaurant on Easter Sunday, and it was a real pleasure! Small and welcoming place, BEAUTIFUL and of GREAT QUALITY. Excellent welcome, equally good service, and above all the quality of the food was spectacular. Congratulations to all the staff who worked so well! If I were to ever return to Corato... I would certainly come and eat with you again! Good luck and keep going!
Andrea
.
22 Aprile 2024
10,0
Always impeccable, never disappoints, very tender meat and everything delicious
Antonio Sibillano
.
11 Aprile 2024
10,0