Il ristorante é al centro di Gavardo,un punto con molto traffico ed un paese non proprio felice.
Il locale all'interno si sviluppa in diverse sale.
La trattoria tradizionale di una volta.
Le condizioni non sono proprio idilliache,anzi forse é un po' lasciato andare,però abbiamo mangiato ottimi primi e secondi di carne e di pesce al giusto prezzo ed a dosi abbondanti.
Il servizio é buono,pronto,cordiale ed alla mano
Simone R
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08 Maggio 2025
8,0
The restaurant is in the center of Gavardo, a point with a lot of traffic and a not exactly happy town.
The restaurant inside is divided into several rooms.
The traditional trattoria of yesteryear.
The conditions are not exactly idyllic, in fact perhaps it is a bit let go, but we ate excellent first and second courses of meat and fish at the right price and in generous doses.
The service is good, prompt, friendly and approachable
Simone Ragnoli
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08 Maggio 2025
8,0
We went during the week, for the moment a business lunch (13 euros) first course, second course, side dish, water, coffee and cover charge, carpaccio, orecchiette with aubergines and scamorza, good dishes typical of a business lunch, the room with the fireplace with the vaulted ceiling was very welcoming.
Advised
Ivan Zanotti
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07 Maggio 2025
8,0
Ci siamo recati in settimana, per il momento un pranzo di lavoro (13 euro) primo, secondo, contorno, acqua, caffè e coperto, carpaccio, orecchiette con melanzane e scamorza, piatti buoni nella norma di un pranzo di lavoro, molto accogliente la stanza con il camino con il soffitto a volte.
Consigliato
Ivan
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07 Maggio 2025
8,0
Good food, plentiful and lots of kindness!
Riccardo Termini
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25 Aprile 2025
10,0
Good business lunch, friendly staff.
Andrea Superti
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08 Aprile 2025
10,0
Welcoming environment, trattoria in an ancient context of notable value.
The owner is very kind.
Chiara Trivella
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12 Marzo 2025
8,0
Historic place in Gavardo. Good lunch at midday €13. Locele sweats history
Oscar Helm
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26 Febbraio 2025
8,0
Comfortable and nice environment, good and well cooked food. The lady who runs it is helpful and kind.
Bruna Capuzzi
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08 Febbraio 2025
8,0