A dinner in a restaurant that deserves a star. A place where you can breathe the passion for cooking, ingredients, wine and elegance. A warm greeting to the chef from the two customers for whom she already has the star :)
D. C.
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17 Aprile 2025
10,0
An unforgettable meal and very friendly and attentive staff. A big thank you to the chef!
JOHN CROSS
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10 Aprile 2025
10,0
Fantastic experience, real gastronomy at an affordable price, in an authentic and elegant setting.
Adrien Grandin
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10 Aprile 2025
10,0
A refined restaurant in the center of Turin Gianna and her precise staff. A round of applause to the chef who manages to merge Sicily with Piedmont
Simonetta Maiella
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27 Marzo 2025
10,0
Elegant venue, excellent dishes and impeccable service
Alberto Gioannini
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23 Marzo 2025
10,0
Valentine's Day gifts from my darling were extraordinary! Thanks everyone!
Mion Mion
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08 Marzo 2025
10,0
Excellent food, with some truly remarkable highlights and others a little daring, but not fully successful. Sober and elegant environment and attentive and courteous service, even if a little 'cold': an extra smile and avoiding illustrating the dishes 'on the run' wouldn't have been bad ideas. Definitely worth trying.
Personal note: I had specified on the phone that it was a dinner for an important anniversary. In the restaurants we have been to for past anniversaries there has always been attention (small or large, even just a "Congratulations") for this thing. Not here. Sin.
Guido Calosi
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02 Marzo 2025
10,0
A ten minute walk from Torino Porta Nuova, an intimate and elegant restaurant with an absolutely first-rate menu
Sandro Cammelli
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02 Marzo 2025
10,0
Siamo tornati al Garamond e confermiamo il punteggio massimo, tutto molto buono, triglia, coda di rospo, spaghetti all'aglio nero e un filetto di cervo indimenticabile! Certo non è economico (sui 190€ in due con una bottiglia da 40); ma almeno si è soddisfatti!
gilmour-waters
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27 Febbraio 2025
10,0
Premesso che non ho quasi nulla da eccepire sia sulla location (calda e accogliente anche se troppo numerosa data la distanza siderale dagli altri commensali) e sul servizio (cortese, discreto, professionale), ciò che non mi ha convinto pienamente è stata la cucina. Abbiamo scelto, come prima volta, il menù suculo -sabaudo fatto di 5 portate e ritengo che la panna fosse davvero troppo presente (dai gnocchi alla panna cotta al fieno). Tutto buonissimo, ottimi accostamenti e impiattamenti ma alla fine il risultato si è rivelato un po' pesantino. Buono e corretto il rapporto qualità/prezzo.
Dandovelga
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20 Dicembre 2024
8,0