From the menu you have to choose the house appetizer based on mushrooms because it is constantly evolving. The chef often changes the recipes making it never banal. The variety of dishes of the appetizer is exceptional. It is already enough to stay full. And then the tagliatelle is unmissable, which they cook masterfully.
Federico Gargiulo
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14 Giugno 2025
10,0
Good restaurant, local products and quality porcini mushrooms you can find homemade pasta, the appetizers are really tasty, the grilled porcini mushrooms are unbeatable!
The portions are generous and the prices reasonable.
Really worth trying just 30' from Salerno.
fabio sinisi
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01 Giugno 2025
10,0
Irpinian excellence of the porcini mushroom... we come from Pompeii to escape from the chaos and enjoy with our eyes closed food cooked with great Irpinian skill where the porcini mushroom is the protagonist!
Aniello Bianco
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04 Maggio 2025
10,0
Al Fungo Poilenoso is a must for those who love mushrooms and traditional cuisine! Managed with passion by Mena and Cinzia, it offers delicious and genuine dishes.
The Teodoro appetizer is highly recommended: mallone, chestnut and porcini mushroom soup, baked ricotta with porcini mushrooms, mortadella and pistachio, potato gateaux and coppery Montoro onion with provola… all excellent!
We also tried the Avellino fusilli with speck, porcini mushrooms and walnuts: an amazing first course, tasty and plentiful.
The environment is welcoming and well-kept, the service is fast and very kind thanks also to the waitresses Rebecca and Lara, always smiling and helpful!✨✨
A visit you won't regret!
🍄🟫❤️
Sara Vitolo
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27 Aprile 2025
10,0
I have been frequenting this restaurant for some time and every time I have had an excellent experience, I can say that the starter Teodoro is one of the best I have ever tasted! The quality and passion in the kitchen is evident. The service is always friendly and professional, attentive to customer needs and always available. I highly recommend this restaurant to anyone looking for good food, a refined and elegant environment
Marta Giliberti
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27 Aprile 2025
10,0
When we can we escape from our routine and immerse ourselves in a serenity made of nature and mountain flavours.
They are the top of the range when it comes to cooking porcini mushrooms, ovules and truffles.
In all ways and in all ways.
Number 1!
danilo ardizio
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22 Aprile 2025
10,0
It's not the first time, now it's a guarantee!
Giuseppe Femiano
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09 Aprile 2025
10,0
A service assistant with a truly friendly, helpful and savoir faire attitude, illustrated the dishes with a nice description, the Genoese was good, even more so the pappardelle, fresh pasta with porcini mushrooms, in short, everything they made with mushrooms was delicious! Compliments
Imma Esposito
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15 Marzo 2025
8,0
Oste gentilissimo ed ambiente informale, siamo stati vicino ad un meraviglioso camino acceso per noi. Abbiamo degustato tutte specialità a base di funghi e di cipolla ramata di Montoro. Che dire uno spettacolo per gli occhi e sapori squisiti per le nostre papille gustative. Da non perdere la portata di antipasto con cui si degusta un pò di tutte le pietanze (1 in due è abbastanza) e un succulento gattò di patate con funghi porcini. Ottima anche la pizza. Grazie ci ritorneremo certamente.
alefiloni2011
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23 Gennaio 2025
10,0
"Ristorante con SAPORI di una volta"
È affascinante con quanta passione e amore venga gestito questo ristorante,diventato la nostra tappa fissa domenicale.
Cucina con prodotti del territorio,carne di prima scelta e non manca il loro tocco personale con qualcosina di produzione propria,una vera delizia.
Con i ragazzi/e in sala e le mamme chef in cucina fanno si che questo ristorante sia vincente sotto ogni aspetto.
Lo straconsiglio a chi non troppo lontano dal caos cittadino voglia riassaporare prodotti come una volta ad un prezzo più che buono.
A 50m dal ristorante sulla destra c'è anche un ampio parcheggio.
Concludo con salutare Manuela, Lara, Gaetano e Alessandro che sono alcuni dei ragazzi/e che nonostante facciano tutt'altro di lavoro hanno a cuore il ristorante di famiglia e che quindi trovere il fine settimana in sala ad offrirvi la loro simpatia e professionalità. Grazie ragazzi/e
Antonio S
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12 Gennaio 2025
10,0