Excellent food, quiet and refined atmosphere
Giovanni Fratus
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03 Ottobre 2025
10,0
The place is truly beautiful, very elegant.
The staff is courteous and friendly.
The pizza is soft and light. It's a truly good product.
The Tagliere del Fienile is also made with good-quality products and generous portions.
My three stars (mine because they're my personal review) are for the prices, which in my opinion are definitely too high.
I don't question the sourcing of raw materials, the long leavening times, and all the rest.
But €16 for a Margherita is too much, in my opinion.
Alessandro Alex Plebani
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02 Ottobre 2025
6,0
Among the best pizzas you can find between Bergamo and Brescia
Salvo Cucè
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07 Settembre 2025
10,0
The quality of the pizza is incredible, the service is excellent, and the wait time is short.
It couldn't have been better, congratulations.
Emanuele Filimberti
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25 Agosto 2025
10,0
Among the best in the area. Rich fillings with various Slow Food Presidium ingredients. The desserts are also excellent (never taken for granted in a restaurant).
Axl
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24 Agosto 2025
10,0
Thick but very light pizza, we loved it! The atmosphere was very relaxed and the staff were friendly and helpful. We'll definitely be back.
Nicola Laffranchi
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23 Agosto 2025
10,0
The best pizza ever. Amazing place with impeccable service.
I love it.
Elena Tanz
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20 Agosto 2025
10,0
Excellent experience.
The pizza is delicious, with a light and easy-to-digest dough. I highly recommend it.
The staff is friendly and very fast.
Beatrice Alpiani
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11 Agosto 2025
10,0
Always on point. Excellent pizza, well-spaced tables, great attention to detail in the ingredients... the anchovies are truly spectacular 🫶 very pleasant and digestible dough.
Well done for including patanegra, highly appreciated.
Interesting coffee selection.
Francesca Monti
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10 Agosto 2025
10,0
Parto col dire che il locale era abbastanza pieno, molto rumoroso e ho aspettato 45 minuti per la pizza senza che nessuno si scusasse per l'attesa... Le pizze non sono male ma sicuramente da migliorare, forse più belle che buone. Sono care per quello che offrono anche se gli ingredienti sono ricercati dovrebbero essercene un po' di più. Io ho mangiato la Iberica Rossa: 24 euro per avere su letteralmente 3 ingredienti (base pomodoro, stracciatella e prosciutto patanegra), il prezzo potrebbe essere un po' più alto per il prosciutto iberico ma non così tanto, per qualche fettina di affettato.. Comunque anche le altre pizze erano più o meno sui quei prezzi.
La pizza si è freddata subito (forse per la stracciatella o forse perchè ho dovuto mettere io il prosciutto sulla pizza visto che lo hanno portato a parte), è diventata un po' dura e difficile da tagliare (anche i coltelli non aiutavano). Alcune pizze non si potevano modificare e le aggiunte costano un'esagerazione. Nel complesso non male perché il gusto non era cattivo ma niente di speciale, non rifarei 40 minuti di macchina per venire qui a mangiare la pizza.
Alice P
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04 Maggio 2025
6,0