It was a nice surprise. The starters and main courses were excellent. I'll definitely stop by again when I'm in the area.
Excellent service and very friendly staff.
Irmo Ferrarini
.
27 Novembre 2025
10,0
Sunday lunch, a simple yet charming atmosphere. Well-kept tables and attentive service. The staff are very friendly! We had an appetizer of fried gnocco and cured meats, macaroni with ragù (delicious!), grilled ribs and vegetables. It's not easy to get to without a car, but it guarantees you won't be swarmed by tourists.
Simone Salvadori
.
06 Novembre 2025
10,0
A welcoming trattoria just minutes from Modena. Excellent and generous traditional Emilian dishes. Fast service and friendly staff.
Cosimo Millevoi
.
21 Ottobre 2025
10,0
Excellent food, especially the first courses. The owners are good and friendly. I recommend it.
Alvaro Cortelloni
.
14 Ottobre 2025
10,0
On several occasions I have had the opportunity to enjoy the hospitality and good traditional food that they serve at the canton and never once have they treated me differently or lacked in service and in the quality and quantity of the food.
Elena Paglierini
.
22 Settembre 2025
10,0
Workers' menu at €23.50, first course, plain pasta, second course and side dish, water, coffee, a whopping €23.50
Marck Bertoldi
.
24 Luglio 2025
6,0
Traditional Modena restaurant. Excellent.
Paolo Pezzetti
.
18 Luglio 2025
10,0
Very good address with typical cuisine
ALEY'ROCK
.
12 Luglio 2025
10,0
Storica trattoria modenese dove ancora si riesce a tenere insieme la cucina del luogo a dei prezzi accessibili. Arredamento spartano tipicamente fermo alla metà del secolo scorso, servizio essenziale, cucina valida senza sfociare mai nell’eccellenza ma senza lesinare sulle quantità. Buoni i tortellini in brodo, discreti i secondi di carne accompagnati da vini locali. Forse non il posto dove tornare ogni settimana ma un’ottima opzione per un piatto di tortellini in compagnia. Una delle poche vere trattorie rimaste, ma in provincia c’è qualcuno che rimane una scelta migliore.
Smallsaints
.
28 Giugno 2025
6,0
Ristorante tradizionale emiliano, con menu alla carta. Ottimi i primi, i secondi e i dolci. Vini della zona, Lambrusco. Prezzi onesti. Consiglio i tortellini in brodo o le rosette. Nei secondi consiglio la Faraona arrosto o il roast beef e vitello tonnato. Frutta di stagione.
Paolo P
.
20 Giugno 2025
10,0