From the outside, we were scared because there were so many cars, but when we went in, we found several rooms and it wasn't very crowded. We ate well and paid little.
Bruna Capuzzi
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07 Ottobre 2025
8,0
Excellent business lunch, lots of tables, ample parking.
Marco Brognoli
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20 Settembre 2025
10,0
Fresh and tasty fish, good service, excellent atmosphere
alessandro stellari
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06 Settembre 2025
8,0
Really high quality pizza, fast service.
Adriano Meis
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03 Settembre 2025
10,0
After trying the famous "seafood festival" and several receptions, we ate pizza on a crowded evening. Despite this, there were no surprises; everything was top-notch (ambiance, food, service). Prices were fair, especially the classic versions. A guarantee!
Emanuele Francescon
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29 Agosto 2025
10,0
A guarantee, the Friday formula with the buffet is a delight 😋 highly recommended for those who want to enjoy an excellent dinner without spending a fortune
Sckill97
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29 Luglio 2025
10,0
Everything was perfect...the food, the service, the atmosphere were excellent, I recommend it.
Barbara Bardelloni
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26 Luglio 2025
10,0
Excellent restaurant and pizzeria. Above-average service, excellent food, and quality pizza. Highly recommended.
franco morelli
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21 Luglio 2025
10,0
The food was delicious!! The plating was beautiful too. They're fantastic at organizing events with their catering. We chose them for our wedding!
Congratulations to Morena and Marco!
Nives Formula Woman (Drift Girl)
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21 Luglio 2025
10,0
Pranzo di Pasqua ECCEZIONALE! Menù fisso con antipasti a bufet... Di solito in questi pranzi non hai aspettative alte sulle pietanze, ma vi assicuro che anche se le aspettative fossero alte, qui possono essere soddisfatte senza problemi. Lo staff gentilissimo, molto attento e professionale. I piattiiii ... uno spettacolo!!! Antipasto moooolto vario e di qualità: pesce/carne (perlomeno ciò che ho assaggiato).
Primi: risotto ai gamberi sgusciati e gazpacho di verdure fenomenale come anche i ravioLONI ripieni di Asiago dop e radicchio (se non ricordo male).
Secondo: ne ho goduto poco della carne (scottata iberica alla brace) ma era squisitissima e tenera (stavamo già rotolando e i bottoni della camicia chiedevano pietà).
Dulcis ANCHE in fundo: un mistero apprezzatissimo della casa, studiato con attenzione che NON ha bloccato la digestione come di solito capita con i dolci.
Bravi bravi bravi, complimenti alla squadra della cucina, e quella in prima fila in sala (capo sala ...credo... in testa: molto simpatico e molto professionale in ogni situazione seria o simpatica che sia).
All'ingresso, parlando con un'altro cliente, ci ha detto cito: "La prima volta qui? (Si) Attenzione, Baratello crea dipendenza!" Gli do ragione, peccato che da Torino è un po' lunga la strada, ma se torneremo da queste parti sarà una delle tappe sicure 😉
Claudia I
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20 Aprile 2025
10,0