Cozy and beautiful place. The tasting menu is very good with a variety of dishes. I loved the fresh bread and the duck. The staff is attentive and friendly, when we were there the chef explained some dishes to us in person.
Carmen
.
21 Agosto 2024
8,0
It's a very interesting experience.
A paradise for gastronomic pleasure.
It's delicious and attentive staff.
Thanks for the evening of pleasure
Food as Art
Анна Анна
.
21 Agosto 2024
10,0
Very good restaurant, good service
Excellent food
Gouram Assathiany
.
20 Agosto 2024
8,0
One of the best restaurant experiences I ever had. Absolutely worth the money.
Clemens Plachetka
.
06 Agosto 2024
10,0
Great food, full of ideas
Service perfect, friendly, customer-oriented
Definitely: place to go
Alfred Steiger
.
05 Agosto 2024
10,0
Very good food. Service is good as well
X Z
.
04 Agosto 2024
10,0
Hidden gem in Bergamo. Outstanding service and attention to detail. The food was gastronomic and very high quality. We had a delicious five course meal that was amazing from start to finish. Chef and staff is very friendly.
Jonas Vandenabeele
.
03 Agosto 2024
10,0
Ottimo ristorante nel cuore di bergamo.
Servizio professionale ed attento.
Piatti sempre sorprendenti e qualità presente ad ogni boccone.
Carta dei vini popolatissima.
Su questa strada la stella è assicurata!
Molto consigliato
Andrea_Memoli
.
26 Luglio 2024
8,0
We had dinner on a Saturday in July, in the well-kept and welcoming garden. We opted for the 5-course tasting menu presented in an original way, the story of Marco and Filippo was greatly appreciated. Special dishes include peppers, tonka beans and peanuts, fusilli with caciucco sauce, duck, chanterelles and peaches, and a Total White dessert, all accompanied by a Moselle white wine. Beautiful experience. The only two slightly off-notes are the coffee and the serving temperature of the amuse bouche
Nicoletta Guarna
.
22 Luglio 2024
10,0
Scrivo questa recensione previo accordo unilaterale che ritengo siglato nel quale avrò sempre un tavolo quando richiesto. Il rischio infatti, è di dover attendere in futuro per poter farsi trasportare da una autentica ricetta per il piacere. Difficilmente non trovo difetti, sono esterrefatto. Qualità, ricerca, studio e coraggio sono elementi che caratterizzano ogni portata, che solo un grande chef che seguo da anni e la sua brigata sanno trasformare in perfezione gastronomica. Pensavo erroneamente che tutto fosse stato costruito sul blasone della cucina, invece, tutto è alla sua altezza, dal buon Marco e il suo staff passando per il locale sapientemente curato nel rispetto della storia importante che i suoi muri possono raccontare. Poche volte mi capita di guardare in agenda quando potrò tornare durante la cena stessa. Se il talento avesse una formula i Tre Gobbi ha certamente gli elementi. Bravi bravi bravi. A presto.
Insane78
.
19 Luglio 2024
10,0