Typical farmhouse food, among the bitters today the myrtle was missing, toilets to be seen again
Efisio
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16 Febbraio 2025
6,0
Wonderful farmhouse.... I recommend it both for the kindness of Marisa and her collaborators.... and above all for the delicious food... really generous portions, excellent wine!!! .... cleanliness in the room and a nice warmth with a beautiful walk..... they also welcomed my little dog Maggie :) (which is not for everyone) ...Sadali is a truly beautiful town but it would have been nice to have found the caves open and to be able to visit them :( 😞 otherwise excellent! Thanks Marisa and see you soon ❤️
Francesca Rav
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20 Gennaio 2025
10,0
L'agriturismo si trova in un territorio molto bello e ancora con aspetti incontaminati: la zona di Sadali, Seulo, Esterzili, Seui, Gadoni è meravigliosa.
La struttura è facilmente raggiungibile, quasi a bordo strada, l'accoglienza dei giovani titolari Frediano e Marisa è cordiale e calorosa: Frediano accompagna spesso gli ospiti che hanno voglia di farlo, in passeggiate nei dintorni,bin mezzo ad una splendida natura, raccontando le particolarità del posto.
Il salone è accogliente, uno splendido camino che ci ha riscaldato in una giornata freddina.
Il menù è stato nel complesso ottimo, più che abbondante, tanti buoni antipasti, due primi (ottimi culurgiones e dei particolari malloreddus alla salsa di barbabietola noci e grana), cinghiale e maialetto, tiramisù, torta, ciambelline, buon vino e degustazione di squisiti liquori locali.
La cucina è stata impeccabile, così come il servizio, puntuale e cortesissimo.
Un consiglio: la passeggiata con Frediano nei boschi dei dintorni, da fare con scarpe adatte, fatela prima di pranzo, dopo potreste essere troppo sazi per camminare...
Consigliatissimo.
Drago Geo
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12 Gennaio 2025
10,0
Lunch in a farmhouse for 5 people, only positive sides. Booking on whatsapp, we arrive at 1pm easily from the state road and with various directions near the structure. Single welcoming room and a large open fireplace which makes for an excellent temperature. A dozen more starters than on the menu, handmade malloreddus and culurgionis (reading other reviews you understand the ignorance of some...), excellent quality wild boar and suckling pig, fruit, coffee, tiramisu, digestive and sweets for €37. Value for money so difficult to find elsewhere. Highly recommended. Separate note for the kindness of the waitress. Really relaxing and family environment. P.s. the wine (excellent) to buy is ideal.
Davide
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06 Gennaio 2025
10,0
Sunday lunch, plentiful and good. Excellent and friendly service
Helichrysum honey is a real treat.
Loredana Pinna
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10 Novembre 2024
10,0
Excellent Sunday lunch, very large and varied menu. I really enjoyed the starters and the suckling pig! Friendliness is at home and you can't help but love these guys! (There are also two very nice little dogs!)
Riccardo Sori
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22 Ottobre 2024
8,0
Il posto è incantevole, l’ospitalità è al primo posto grazie alla proprietaria Marisa che ti fa sentire a casa, il cibo ottimo ha il sapore di una volta.
Pietro
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19 Ottobre 2024
10,0
A lot of land appetizers, with many delicacies of our land, as well as the various ham, salami and coppa, vegetables such as onions, cabbage, olives, chickpeas in a sweet and sour salad and three types of cheeses accompanied by a tub of honey, a real goodness. Then to follow Is culurgiones in white and with sauce. Another second Malloredus with sauce and cheese all very tasty. We haven't finished yet so sit down and now the second courses are coming.... Sheep in Coat with potatoes and more...tender and buttery suckling pig cooked to perfection that melts in your mouth. Vegetable salad and.... Almost finished... Dessert.....coffee....about ten coffee killers; walnut, carob, myrtle, limoncello, filuferru etc etc. An ocean of delights. Also recommended for children. Ample parking
massimiliano serrau
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29 Settembre 2024
10,0