We returned for lunch, this time after completing the Natura 2 trail tour, which starts and ends at the farmhouse.
We booked the 2pm shift for the second shift.
The table was ready even a few minutes before, to see the menu there is a convenient QR code and the dishes not on the menu are indicated by those who come to take the orders.
Very fast and well organised.
Complete appetizer (well structured) although for my taste I would have added more cheese 🧀.
Different choices of first courses, second courses and side dishes, we tasted the baked potatoes, world-class.
Worth coming back for a nice meal with friends.
Federica Fiorella
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09 Marzo 2025
Excellent place, very generous portions and excellent service
Claudio Capitini
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05 Marzo 2025
Always a guarantee. Excellent cuisine, polite, pleasant and professional service.
sergio appolloni
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04 Marzo 2025
The only flaw of this place is the parking and the road to get there, as far as the food is concerned I think the quality/price ratio is one of the best in the area
MatetoK_
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25 Febbraio 2025
Very satisfied.
Bring the right amount and not too much.
Excellent service... friendliness, hospitality, empathy and kindness distinguish this place.
Really good typical local dishes.
I will gladly return!
Alessandra Cognigni
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19 Febbraio 2025
Cozy very good food great service normal price
Corrado Tanoni
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16 Febbraio 2025
Abbiamo prenotato per il secondo turno di domenica a pranzo perché prima era pieno. Il posto ci è stato consigliato da una coppia di amici e in effetti vale la pena provare. Personale disponibile e simpatico, menù ricco di cucina a base cacciagione. I primi erano ottimi, la grigliata veramente molto buona e i dolci squisiti. Nonostante il locale fosse pieno, i tempi di attesa sono stati brevi. Prezzi ragionevoli a fronte di una buona qualità . Consigliato!
Andrea
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04 Febbraio 2025
Not being a local, getting to the place wasn't exactly easy, but we ate really well! The mushroom salad and baked potatoes were delicious, highly recommended!
Fantastic Place, Delicious Cuisine. Welcoming staff.
Marco Dari
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01 Gennaio 2025
La difficoltà nell’arrivare in cima alla collina dove sorge questo agriturismo fa da preludio a un pranzo luculliano. Roccamaia è un locale molto frequentato e propone la tipica cucina marchigiana, una cucina semplice e genuina dai sapori casalinghi. Servizio un po’ lento e distratto. Noi, in quattro, abbiamo mangiato due antipasti misti (affettati, ricotta, coratella, funghi, crostini), quattro primi (due tagliatelle e due ravioli), un arrosto e una tagliata. Vino una lacrima di morto d’alba (cantina Ciu Ciu), dolce e caffè. Conto in linea con le aspettative (spesa complessiva 145€). Consigliata la prenotazione qualche giorno prima.
lucaemanola
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22 Settembre 2024