Excellent food and panoramic place with mountain views
Pietro Abelardo
.
10 Agosto 2024
10,0
Everything was very good from starter to dessert. And out meeting a nice friend.
Gabriele Tosi
.
07 Agosto 2024
8,0
A security. Excellent tortelloni and gelaro made with their delicious milk. Enchanting location.
roberto.zuccheri@gmail.com Zuccheri
.
29 Giugno 2024
10,0
Very good meat, good quality/price ratio
Stefano Salicini
.
18 Maggio 2024
8,0
Sono finalmente riuscito a prenotare nel ristorante di questo eccellente agriturismo e la prima esperienza è andata benissimo come mi aspettavo, ma la soddisfazione è andata oltre ogni più rosea aspettativa.
Ottimi i tortellini, merito di un ripieno fatto come si deve e non al risparmio, buonissime e ben condite le pappardelle al sugo di cinghiale, spettacolare la tagliata alla brace preparata con carne bovina del loro allevamento biologico ed accompagnata, a richiesta, con un buon contorno a base di patate arrosto e verdure gratinate.
Le porzioni sono abbondanti, tenetene conto quando ordinate, soprattutto se dopo un primo piatto scegliete la tagliata da 400 g, che è bene condividere quantomeno in due.
Molto buoni anche i dolci, carino il carretto dei gelati nella sala principale, utilizzato per ospitare i bidoncini del loro gelato fatto con il latte biologico ad alta qualità prodotto dalla stessa azienda.
La location è molto accogliente, si tratta di un’antica casa in sasso ben ristrutturata nella quale, al piano ammezzato, si trova il ristorante composto da tre sale: quella del bar, la centrale e la veranda.
Personale molto cortese, ambiente familiare e prezzi veramente onesti.
Tutto stupendo!
Occhi D
.
12 Maggio 2024
10,0
Very high quality, you can tell as soon as you taste the tortellino in broth, but everything else is also truly remarkable.
I recommend trying the steak cooked on the embers, fantastic. The meat used is produced by the company itself, very good.
occhidagatto micio
.
29 Aprile 2024
10,0
Fabulous evera farm with zero km products and animals present on site.
We spent a special Easter in this enchanting place.
The rustic and well-kept interiors, the abundant and super genuine cuisine, the very courteous service, very good quality/price ratio. It is only open 3 days a week (Friday, Saturday and Sunday) you need to book well in advance, because the list is long.
It's worth it, highly recommended.
We will definitely return.
Thanks to all the Staff
Robbi N.
.
05 Aprile 2024
10,0
I have been going to the farm for years and I always have a great time. From the cresentine with cold cuts and cheese, to the desserts, including the first and second courses, everything is delicious. I, who like to savor simple flavours, that is to say that if I have tortelloni with ricotta I like to taste the pasta and ricotta and nothing else, Farneto always fully meets my expectations. The meat tastes so good that it doesn't even need to be seasoned. Their ice cream is so good that I would continue to eat it endlessly.
Marco Ricci
.
24 Marzo 2024
10,0