Very nice place, very good food, very interesting guided tour of the vinegar factory... I will definitely go back
Marco Prandini
.
07 Luglio 2024
10,0
Location bellissima, rustica, molto semplice. Menu fisso, con scelta tra pochi primi e pochi secondi, ma tutte le scelte sono comunque molto valide. Cibo e servizio ottimo. Peccato solo che avessimo la torta portata da una gelateria e quindi no abbiamo mangiato il dolce compreso nel menu, che abbiamo comunque pagato! Però nonostante ciò, esperienza più che positiva
MeriL
.
22 Giugno 2024
8,0
Discovered several years ago on a television cooking show. An excellent quality product with a well-established reputation. I recommend to gourmets and others too ;)
A Métrin
.
06 Giugno 2024
10,0
Historic vinegar factory in the Modena area.
Guided tour with very pleasant tasting.
Very beautiful structure where tradition and culture are handed down from generation to generation.
Decent food.
Francesco Tafuri
.
02 Giugno 2024
8,0
Great tour. Very interesting and excellent products.
David
.
29 Maggio 2024
10,0
A truly beautiful place, the food is excellent and the courtesy is at home. Fixed menu with courses of your choice. Excellent value for money. I particularly recommend the herb tortelli and their homemade ice cream!
Chiara Veronese
.
21 Maggio 2024
10,0
There was no better place to celebrate my son's communion. Friendly and excellent service. Traditional Emilian food prepared properly. Location 🔝. Beautiful experience! See you soon !!!
Daniele Conforto
.
05 Maggio 2024
10,0
For first course, second course and dessert the price of €30 is good, but I didn't appreciate the fact that there is only the possibility of taking the fixed menu. I took fried grocchi and tigelle with cured meats as a second course, I was brought 10 gnocchi, 10 tigelle and 6 slices of cured meats, the quantities were completely disproportionate
Daniele D
.
04 Maggio 2024
6,0
Dinner booked via smartbox as a gift.
The very well kept rustic environment also has tables outside. The menu is fixed with the possibility of choosing between 3 first courses and 3 second courses
And as an appetizer they serve a small welcome entree.
All the staff very friendly and fast service.
The dishes are traditional Emilian dishes and some are served with a few drops of Traditional Balsamic Vinegar of Modena produced by them (owned Acetaia); they are abundant.
Risotto with traditional balsamic vinegar, tortelloni with butter and sage, fried gnocco and tigelline accompanied by a plate of excellent cured meats. Dessert: cream ice cream with drops of Traditional Balsamic Vinegar!
To try! Advised!
Lorenza Cappelli
.
14 Aprile 2024
8,0
Cena prenotata tramite smartbox in regalo.
L’ambiente rustico molto ben tenuto, ha tavoli anche all’esterno. Il menù è fisso con la possibilità di scegliere tra 3 primi, 3 secondi; come antipasto servono un piccolo entree di benvenuto.
Tutto il personale molto gentile e sevizio veloce.
I piatti sono della tradizione emiliana ed alcuni serviti con Aceto Balsamico Tradizionale di Modena di loro produzione ( Acetaia di proprietà) e abbondanti.
Abbiamo scelto:
Risotto all’aceto balsamico tradizionale di Modena, tortelloni burro e salvia, gnocco fritto e tigelline accompagnati da un piatto di ottimi salumi il tutto accompagnato da un bicchiere di ottimo Lambrusco di Sorbara.
Come Dolce: gelato alla crema con gocce di Aceto Balsamico Tradizionale!
Prezzi medi.
Da provare! Consigliato!
Lorenza C
.
14 Aprile 2024
8,0