Sublime food! Nothing else to add
Concetta Buononato
.
04 Agosto 2024
10,0
A wonderful experience. I went to dinner last night with my partner and in addition to the fact that the food was wonderful, we were also pampered in the service, which should not be underestimated. The place is very nice and every dish is taken care of down to the smallest detail. From the amuse-bouche, to the bread they make on the spot, to the first courses... What can I say, sublime. We will be back again and again.
Gabriella Sposato
.
06 Luglio 2024
10,0
I ate some raw meat and a cuttlefish stuffed with escarole on a bean cream. A well-executed dish. In the cream there were some Cetara anchovies which added flavor.
Salvatore Paduano
.
22 Giugno 2024
8,0
We had dinner and after two days also lunch. Well executed and well presented vegetable side dishes. Roast and mixed fried. Buckwheat bread is a delight. Raffaele was friendly and prepared. The quality is undeniable but for the quantities the price is exaggerated. Pleasant experience but I will not return.
Luc urb
.
10 Giugno 2024
8,0
Sono stata due volte in questo ristorante con la mia famiglia a distanza di un paio di settimane. In entrambi i casi il cibo è stato ottimo e il servizio cordiale.
Tuttavia una notazione che giustifica il punteggio di 4…in entrambi i casi abbiamo optato per il menu degustazione da 5 portate.
Eppure la “struttura” dei menu e’ stata decisamente diversa nel due occasioni. Nel primo caso l’antipasto è’ stato caratterizzato da diversi assaggi (in linea con quanto riportato da molte altre recensioni). Sono seguiti due assaggi di primo, un secondo e il dolce, accompagnato dalla piccola pasticceria.
La seconda volta, invece, ci è stato servito un antipasto, un primo, un secondo, piccola pasticceria e dolce. Abbiamo segnalato al cameriere che ci appariva strana tanta differenza (precisando che non ci riferivamo certo alla scelta dei piatti…il bello del menu degustazione è proprio quello di lasciare la scelta allo chef). Ci è stato detto che la “quinta” portata che ci appariva mancante era costituita dalla piccola pasticceria servita in accompagnamento al dolce…
Non abbiamo contestato, non avremmo potuto…ma crediamo che un menu degustazione, di la dai singoli piatti liberamente scelti dallo chef, non possa essere tanto diverso tra una volta e l’altra…ne’ ci è mai capitato che la piccola pasticceria di accompagnamento al dolce fosse considerata “portata” in un percorso di degustazione.
Di la da tale episodio che non mi ha convinto, non ho potuto non mettere un punteggio che rispecchiasse il gusto dei piatti.
ImmaP
.
27 Maggio 2024
8,0
Dinner for 2: high quality fish from starter to main course, refined and impeccable preparation and cooking, courteous and attentive service (ask them for advice on dishes not on the menu... you won't regret it!). Absolutely recommended, indeed, a stop is mandatory. The cream and black cherry tartlet is shamefully good. Compliments! We will return soon and with great pleasure.
Bianca Cozzolino
.
20 Aprile 2024
10,0
The sea, on the table, in Scafati!
WATER & SALT by Giorgio Vitiello.
A wonderful experience. It is now a confirmation, for more than 12 years, Chef Vitiello has been taking us on an appetizing and tasty journey among the waves of the sea.
As starters, a mix of raw fish including cod with pesto, cherry tomatoes and capers, then salmon with seeds and a local giardiniera, the unmissable red prawns from Mazara del Vallo and scampi.
Tacos with tuna tartare and chive mayonnaise.
The bruschetta with Cetara anchovies and French butter as well as the fried Crapolla prawns are delicious. A unique delicacy. Followed by the fried clams. The risotto with lobster is unforgettable for its goodness.
Then a fried fish to degrease.
Finally, an Anurche apple pie with vanilla ice cream and mint.
Research, freshness, goodness and quality, all this is Giorgio Vitiello.
Impeccable service, Raffaele very kind and friendly!
Andrea Castaldo
.
19 Aprile 2024
10,0
I ate really well!
Exceptional dishes and very friendly wait staff!
Gerardo Quaglini
.
18 Aprile 2024
10,0
You should bring a much larger budget here, but then you can expect an extraordinary experience with excellent advice on wine and fish, which is not served but rather celebrated.
Manfred Beissel
.
28 Marzo 2024
10,0
La bravura dello Chef e la sua brigata
si assapora nei piatti preparati con materie prime di alta qualita'
Eccellente!!
mariannaa1970
.
11 Febbraio 2024
10,0