The busiata was good, the sauce excellent... the parmigiana was good... The meat was not satisfying... The price was a bit high for what we consumed.
Fabio Licci
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04 Ottobre 2025
8,0
Fresh pasta made on site, we ate well
Davide Cassata
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30 Settembre 2025
10,0
A truly positive experience, with attentive and courteous service. The appetizer selection is enough for two (I didn't take a photo of the dish), and the first courses are well-balanced and plentiful. We appreciated the wide selection of wines available.
Simone Virga
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23 Settembre 2025
10,0
I have to say I really enjoyed this restaurant. The portions were adequate, the service was good, and the prices were fair.
I would definitely return if I were in the area.
Andrea De Luca
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18 Settembre 2025
10,0
Really 3.5. Food wasn’t great. Fish and seafood were overcooked. Service was very good.
J Delroy
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16 Settembre 2025
6,0
Very good seafood restaurant! Fresh, high-quality dishes, friendly and helpful staff. The atmosphere was welcoming, nothing more to complain about: a positive experience. I'll definitely be back!
Paola Arci
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16 Settembre 2025
10,0
The pasta dishes were good, but the experience was marred by very disappointing service: no welcome, endless waiting, having to repeat the same request several times, and no server cared to know if everything was okay. It's a shame, because the cuisine deserves better than this lack of professionalism.
mouhab chakroun
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08 Settembre 2025
6,0
Central location with a rather chic, impressive look… I ordered couscous, which I was a bit disappointed by, but the busiate alla norma were good…
Ombretta Bentivoglio
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03 Settembre 2025
6,0
Ottimo ristorante che ci hanno consigliato sia il ragazzo del b&b dove alloggiavamo a Trapani che un funzionario che lavora nella Riserva dello Zingaro (che non e’ di Trapani) con il quale co siamo fermati a far qualche chiacchera durante il trekking alla Riserva.
Ottime le portate, non ho fatto in tempo a fotografarle….
Abbiamo iniziato con una caponata di verdure e mandorle per me, una vellutata di piselli e menta con gambero croccante il mio moroso.
A seguire due prime, busiate alla trapanese p e busiate con gamberi e pistacchio.
Tutto ottimo, gusti equilibrati e sapori autentici. Materie prime ottime e bei impiattamenti.
A finire due dolci, io ho optato per cheesecake con topping al pistacchio, il mio moroso per il cannolo destrutturato.
Buonissimi entrambi. Costo nella media.
Ci tornerei sicuramente.
Glo.Bo
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03 Giugno 2025
8,0
È un posto carino,con cucina a vista d'occhio. Camerieri cortesi col cliente.Non si sente perniente il rumore delle macchine!
Le sedie sono comode e i tavoli carini...
I piatti sono ben impiattati, per me la pasta con le vongole è fantastica!!!
E poi il brownies come dolce non lo supera nessuno!!!
Questo ristorante è veramente buono e ordinato! 💯
danilo f
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14 Aprile 2025
10,0