Very nice and good, excellent, thank you very much, very kind
Luis Miguel Callejas
.
11 Luglio 2024
10,0
An experience you don't expect on a small street in Empoli.
Refined cuisine and top quality raw materials.
Is the expenditure worth the time spent? Absolutely yes.
Good cuisine with attention to detail
Special and refined dishes.
The flaw:
An explanation of each individual course... is not always necessary
It almost seems like wanting to justify the final bill...
marco pottetti
.
07 Luglio 2024
10,0
The staff very friendly, kind and helpful
Amazing dishes, quiet, modern and I would even say romantic environment
The prices are a little above average, but the quantity in the dishes is the best
Esmeralda Villanueva
.
22 Giugno 2024
10,0
A nice small, welcoming and different place. In the center of Empoli. The strong point is the few places and the secluded location.
I would say the food is of good quality. I would have preferred a little more grit in the dishes. However we are in a Michelin guide!
The desserts and the small pastry shop are noteworthy. Amazing!
I honestly would have preferred slower service. Not that speed is a bad thing... it's just that I would have wanted it that way!
The experience was quite positive except for the slightly high bill.
A glass of prosecco and a glass of red wine approximately 25 euros. Being passionate I can understand that it depends on the type but the price must be set. But it's probably my fault for not asking. But you know, once you're there you get carried away!
All in all I enjoyed the chef's land trip!
I'll come back
Most of the time always
Salvatore Muto
.
11 Giugno 2024
8,0
Enchanting place, even if for a lunch break, I must say that the research and treatment of raw materials is excellent, it feels like being in a starred restaurant!! It will definitely be my stop for dinner too. I was pleasantly disappointed, at the time of the bill, I would have thought of spending much more, but instead, in my opinion the price was also low, for this type of quality!! Definitely recommended for anyone who likes the genre!!!
Dario Kaloti
.
11 Giugno 2024
10,0
Entrèe benvenuto ottima,
Risotto anatra
molto buono, Peppapig maialino discreto buono ma poca quantità, Servizio super, Vini particolari, ne ho scelti due ma non mi hanno soddisfatto, prezzi troppo alti
TripViaggiare
.
25 Maggio 2024
8,0
Premetto che so quanto tempo si impiega a preparare una linea composta da tanti tipi differenti di ingredienti, salse e decorazioni, soprattutto in un ristorante dove i piatti sono complessi e composti da tanti ingredienti.
Ovviamente, però, c’è il famoso ‘ma’ dopo tale premessa…
La prima volta in cui sono stata qua ho mangiato divinamente, ricordo ancora la tartare di tonno, un magnifico spaghetto alla chitarra con pomodoro giallo anch’esso accompagnato da un’abbondante tartare di tonno, una coscia di faraona su purea davvero notevole. Ogni piatto aveva delle particolarità, salse e liofilizzati estrosi e interessanti come accompagnamento.
Non riuscimmo nemmeno a prendere il dolce tanta era la soddisfazione, le porzioni erano calibrate ma soddisfacenti.
Ed in più, decidendo per il menù degustazione, era possibile scegliere fra i piatti, restando nel numero concordato. Ogni tanto abbiamo ordinato da asporto e anche in quelle occasioni siamo rimasti piacevolmente impressionati.
Ho fatto loro visita con il mio compagno da poco, in occasione del suo compleanno, e sono rimasta piuttosto perplessa:
Piatti senz'altro scenografici, ma con ingredienti comuni e nessun effetto stupore, parlando di sapore e accostamenti. Il menù pesce comprendeva una rivisitazione della pasta e patate (quindi cozze e patate con pasta soffiata), un pacchero con baccalà e pomodoro del Piennolo, ‘pescato del giorno’ che ho messo fra virgolette perché trattavasi di un quadratino di salmone su una purea di mela, alcune gocce di salsa e yogurt greco, un piccolissimo babà con una quenelle di gelato all’albicocca.
3 piccoli pasticcini per concludere. Una bottiglia da 35 euro per accompagnare il tutto.
Non voglio sminuire il lavoro della cucina, ma…. Materie prime di medio rilievo (e spero di potermi permettere di dire anche di costo contenuto), porzioni pediatriche e nessun sapore che facesse esclamare ‘indimenticabile’. Un po’ di sorpresa nell’accostamento salmone/mela, nelle consistenze dell’antipasto ma nient’altro da segnalare.
Il tutto quasi 100 euro a testa che in questo contesto mi sono sembrate eccessive.
Ho mangiato in diversi ristoranti di questo tenore ma all’interno di un menù degustazione si arriva a fine pasto sazi.
Anche il servizio, che avevo trovato ineccepibile, è diventato più disattento: le ragazze sono senz’altro cortesi e gentili, ma oltre a portarti via i piatti (in ritardo, abbiamo avuto la fondina vuota dell’antipasto di fronte per 20 minuti) e prendere l’ordine non passano mai a versarti vino o acqua (in un locale così me lo aspetto) o chiederti se è tutto a posto.
Purtroppo quest’ultima parentesi mi ha fatta uscire dal locale pensando di non tornare più.
FrensiFrens
.
24 Maggio 2024
6,0
Savoring and tasting are the main features you will use in this restaurant! The balance of the dishes and the flavors are extraordinary, and in some courses even exciting. The place is extremely well-kept and suitable for such high-quality cuisine. The dining room staff are decidedly up to par and helpful, making the experience unique! Chef Avano's food is a joy that you absolutely must try!
Matteo Mecacci
.
13 Maggio 2024
10,0
Unique experience ! Chef Giovanni Avano accompanies you on a unique evening, contrasting tastes and unique flavours, seasoned by dining room staff and high-level service! Talking about eating in this restaurant is an understatement, enjoying and savoring is the right word, embellished with a beautiful presentation! Unique place, top-notch staff and top-notch Chef Avano! Absolutely honest prices, excellent portions, and many little treats offered by the restaurant! A JOY! An experience to try and try again!
Matteo Mecacci
.
12 Maggio 2024
10,0
A welcoming place, great service, very nice presentation of the dishes.
alba ushe
.
04 Maggio 2024
8,0