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I migliori ristoranti di cucina altre cucinenella città Tione di trento della Trento

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5,2
85
Recensioni

Filanda de Boron


Tione di trento
11/06/2025: Reply to the owner . Let's not talk about hunger, let's talk about respect. The food we were offered has nothing to do with that of a restaurant. A cold plate of tasteless barley, two pieces of bread thrown on the plate together with two slices of salted meat... In a place like this you expect much more. A proposal like this can also be found in a supermarket, not in a place that claims to offer a culinary experience. It's not a question of quantity, but of quality and care. Tragicomic dinner🤣🤣🤣🤣 "A light evening! 😄" We were at the Azienda Agricola Filanda de Boron in Tione di Trento. Table booked, we were a good group: so far everything was perfect. Upon arrival, the very kind Nicola accompanied us to the table and immediately brought us water. Excellent start, hydration first of all! 💧 Then comes the evening's menu, told by word of mouth, with an almost experimental theater tone. And here begins the culinary adventure... Aperitif: a small piece of bread (the size of a 2 euro coin, but maybe a 1 if you look at it from the side) with a few drops of Sicilian oil. It's not clear to us whether it was a greeting at the entrance or a test of attention. 🤔 First course: orzotto with cherry tomatoes, accompanied by a glass of white wine (more glass than wine, but whatever). The flavor? Light. Like the entire portion. 🥄 Second course: two thin transparent slices (like a postage stamp, but more delicate) of carne salada artistically placed on two pieces of bread and three small pieces of giardiniera placed there with earring tweezers, presumably. Another glass of wine followed, always sober like the portions. 🍷 Dessert: four small pieces of sbrisolona with a drop (one!) of marsala. Perhaps the most intense moment of the dinner, or perhaps we were hungry and every crumb seemed like a miracle. 🍪 Price: 35 euros per person. Fixed menu. And also the smile, that was included and necessary to deal with the digestion... of the air. Conclusion: nice atmosphere, suggestive place, kind staff. But here, if you go with the idea of ​​"eating", we recommend a preventive snack or a sandwich in the dashboard for the return. Otherwise, excellent for those who want to feel gastronomically minimalist. 😅
09/06/2025: Sono stato in questo agriturismo per una cena con amici. Lodevole l’intenzione del gestore che ci parla dei chilometri zero dei prodotti naturali e dell’origine di tutti i cibi. Purtroppo, nei fatti la cena risulta davvero la più scadente della mia vita neppure degna di una tavola fredda: Lontre è del pane industriale, leggermente sporcato con dell’olio; la prima portata è un orzo otto freddo con dei pomodorini neppure molto buoni (la grande distribuzione ne vende di molto migliori su sugli scaffali); il secondo è la carne salata praticamente scondita appoggiata su un paio di fettine di pane sempre industriale Assolutamente tutto insapore; il dolce è una sbriciola con qualche goccia di Marsala in un bicchierino forse l’unica cosa che si è salvata della serata. 35 € per una cena in decorosa, tutto tutte pietanze fredde, senza cura, senza sapori. Davvero imbarazzante. Mi domando se le altissime recensioni Siano state fatte da parenti o da avere i commensali. La mia recensione ha veramente solo lo scopo di evitare delle brutte delusioni a chi prenoterà in futuro. Peccato perché la location è molto carina.


Nessuna

Bar S.Vigilio


Tione di trento
28/05/2024: Posto fantastico! Titolari spettacolari, sempre solari, alla mano e cordiali! Spero di tornare a trovarli! Un saluto frank

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