Excellent food especially the vegetables and mushrooms and the excellent meat.
As a restaurant I recommend eating appetizers, main courses and side dishes. The first ones not bad but not at the top
Fabiana Scotti covella
.
08 Gennaio 2025
10,0
It's always a pleasure to eat at this restaurant!
Patrick Baldini
.
05 Gennaio 2025
10,0
Medium-low quality products, very large portions, normal price even if for the quality of the food it's not worth the risk in my opinion.
Carlotta Conti
.
04 Gennaio 2025
6,0
Good place, like it used to be. Menu with a wide choice for all tastes, from traditional dishes to more particular ones. We liked everything we ate. A place suitable for both omnivorous and non-omnivorous people, which is not at all a given. Very good vegetarian starter, with various goodies. Very good first courses. We really appreciated everything about the mix of vegan desserts, except the tiramisu which was a hair below the others in taste. If I really have to nitpick, I would have preferred less quantity and perhaps more distinct flavors on the cheese platter. Generous portions and very fair prices, you certainly won't go away hungry. It's really very cold in the bathroom and maybe something could be done here too. All things considered, I would happily return. Very kind waitresses, I absolutely recommend going there. 👍🏻 well done!
Vane Vanessa
.
16 Dicembre 2024
8,0
Pranzo di famiglia del primo novembre anche per festeggiare un compleanno rimasto indietro. Prenotazione via telefono classica ma sempre garantita. Sala principale ampia, luminosa e calda. Accoglienza cordiale. Servizio al tavolo attento e ricercato. Abbiamo scelto oltre alle tante pietanze classiche romagnole anche delle portate vegane. L’antipasto di prodotti tipici in chiave plant based mi ha sorpreso molto. Un piatto ricco quasi completo accompagnato da piada all’olio. Vi era cous cous, legumi al sugo, sformatini e verdure crude e cotte di stagione. Per primo ho voluto provare gli strozzapreti di zucca e castagne, un piatto corposo dove prevale la zucca ma piacevole al palato. Non vi erano secondi piatti vegan ma comunque tanti contorni a disposizione. Per concludere un bel tris di dolci vegani composti da una mini cheesecake, una sacher in formato ridotto e un mini tiramisù. Un ristorante che sa riportarti ai bei tempi con la cucina tradizionale rivisitata e accessibile a tutti. Ci tornerò sicuramente. Chissà che in futuro possa sperimentare anche qualche secondo piatto in chiave vegan.
Alex
.
23 Novembre 2024
10,0
As it should be in my opinion, a Romagna restaurant. Rustic and family-run for many years. Good and plentiful genuine cuisine. Without many frills. And I'm counting right.
Eugenio Bugli
.
10 Novembre 2024
10,0
We were here 11 years ago and still talk about the particularly good food! Many greetings from Germany!
Alexander Radeke
.
09 Novembre 2024
10,0
Restaurant on the Rimini hills, good food, plentiful, variety on the menu, parking on the side or on the street. I've been going for years and it has never disappointed me. The only flaw is that there is a bit of confusion at lunch...many tables so inevitable. There is a side room but it is always full if you don't book. Advise .
marzia zecchini
.
16 Ottobre 2024
10,0
The food is good... really. That's enough for me.
Alberto Gasperoni
.
06 Ottobre 2024
8,0
Ristorante è in posizione un po' isolata con una sala grande e una più piccola. Tavolini anche all'aperto per la bella stagione. Il menù rispetta la tradizione romagnola con ingredienti di buona qualità. Buono il tagliere vegetariano, ma anche il coniglio. Il personale è gentile e disponibile. I prezzi sono nella media, affiancati ad eventi come la cena con delitto.
murzillo
.
28 Settembre 2024
8,0