All really good and plentiful.
The girls are very nice and professional, always very present.
As soon as you sit down, they are already at the table.
With the VERY GOOD DESSERT you spend 18.50
Giuseppe Ragusa
.
11 Maggio 2025
10,0
Historic restaurant in the Rimini hills, offers excellent vegan alternatives, all homemade in a simple rustic way but with a lot of flavor.
stefano tassinari
.
06 Maggio 2025
8,0
A restaurant as it once was, generous portions, everything homemade, excellent, the cockerel mmmmm.
maurizio ciotti
.
23 Aprile 2025
10,0
Restaurant in a valley reached in the evening with friends. Not an easy road. They are only open on weekends or on request. Typical Romagna trattoria with typical dishes. Nice room but chaotic at certain times (if it's full). Double mise en place with paper napkin, red tables. Small room also available. Right portions and dishes, friendly waitress asked several times if there was enough. Prices per person from 20/30. Free parking on the street, payments also by card.
Paolo Moro
.
04 Aprile 2025
8,0
Celebrated birthday, everything perfect. Ate very well!!
Jessica Serafini
.
16 Marzo 2025
10,0
Excellent Romagna restaurant located in a beautiful position among our hills. The first courses are delicious, the roasts and desserts are superlative, but the croutons are not up to par. I will definitely return and will definitely recommend it.
Paolo Mancuso
.
02 Marzo 2025
8,0
Excellent food especially the vegetables and mushrooms and the excellent meat.
As a restaurant I recommend eating appetizers, main courses and side dishes. The first ones not bad but not at the top
Fabiana Scotti covella
.
08 Gennaio 2025
10,0
It's always a pleasure to eat at this restaurant!
Patrick Baldini
.
05 Gennaio 2025
10,0
Posto molto bello sui colli non lontano da Rimini. Ci sono stato in estate 2024.
Il servizio è stato impeccabile...riguardo alle pietanze ho mangiato molto bene.
Unico neo: vino non all'altezza dei primi.
Claudio S
.
29 Novembre 2024
6,0
Pranzo di famiglia del primo novembre anche per festeggiare un compleanno rimasto indietro. Prenotazione via telefono classica ma sempre garantita. Sala principale ampia, luminosa e calda. Accoglienza cordiale. Servizio al tavolo attento e ricercato. Abbiamo scelto oltre alle tante pietanze classiche romagnole anche delle portate vegane. L’antipasto di prodotti tipici in chiave plant based mi ha sorpreso molto. Un piatto ricco quasi completo accompagnato da piada all’olio. Vi era cous cous, legumi al sugo, sformatini e verdure crude e cotte di stagione. Per primo ho voluto provare gli strozzapreti di zucca e castagne, un piatto corposo dove prevale la zucca ma piacevole al palato. Non vi erano secondi piatti vegan ma comunque tanti contorni a disposizione. Per concludere un bel tris di dolci vegani composti da una mini cheesecake, una sacher in formato ridotto e un mini tiramisù. Un ristorante che sa riportarti ai bei tempi con la cucina tradizionale rivisitata e accessibile a tutti. Ci tornerò sicuramente. Chissà che in futuro possa sperimentare anche qualche secondo piatto in chiave vegan.
Alex
.
23 Novembre 2024
10,0