We ordered T-bone steak, salad, and cheesecake, and the two of us ate it to our hearts' content. The staff were friendly and the food was delicious.
ᄋᄌᄋᄂ
.
07 Agosto 2024
10,0
Authentic Osteria, very friendly and very tasty prepared 😊
Bernd Meyer
.
05 Agosto 2024
10,0
We ate very well.
In a characteristic environment and served in a very welcoming and helpful manner. All the waiters were very kind and very nice.
Claudio Anselmi
.
01 Agosto 2024
8,0
A very pleasant restaurant with quality service and excellent food. My friend had carbonara, I had wild boar + appetizers and panna cotta. I highly recommend the wild boar, there are also olives, but they absorbed the flavor of the meat and sauce. The dog was not a problem, he got water too. Wine from 12 euros a bottle, "homemade" white wine tasted very good.
Zired Red
.
31 Luglio 2024
10,0
Environment creates genuine Florentine atmosphere.. Even non-native waiter makes the typical jokes... Too bad the red wine is too hot.. We forgive him for the increasingly atypical summer temperatures... My pepposo was wonderful... Who won't agree? I agree on this... Go eat somewhere else..
Janina Nikitina
.
28 Luglio 2024
8,0
It is not for demanding palates. The food was cold and the taste was disappointing.
Daniel Grosso
.
28 Luglio 2024
6,0
Excellent value for money, very friendly and picturesque, a little away from the tourist traps of the historic center!!
Ludovic Dufour
.
21 Luglio 2024
10,0
Historical place to dine in Florence. Very authentic!
Mathew Jose Pollayil
.
16 Luglio 2024
10,0
Posto caratteristico e simpatico. Belli i tavoli con ripiano in marmo: non è piu tanto facike trovarli.
Molto gentili i ragazzi addetti ai tavoli.
Menù con piatti tipici toscani.
Ottimi i crostini.
Squisite le pappardelle al ricco sugo di cinghiale e molto buoni gli gnocchi al sugo di baccalà.
Per i dolci casalinghi segnalo l'ottima torta di mele e la mattonella semifreddo.
Prezzo giusto.
Da ritornarci.
claudio s
.
05 Luglio 2024
8,0
Quando in televisione abbiamo visto cosa servono in questo locale, trovandoci a Firenze per un fine settimana non potevamo mancare.
Buona la cena a base di prodotti tipici toscani di qualità (ottimo e abbondante il risotto al lampredotto, favoloso il tegamino del carcerato - davvero da premiare - e gustosissimi i crostini di antipasto), con prezzi molto ragionevoli rispetto a quelli dei locali del centro storico (siamo in zona Gavinana).
Oltre ai tanti luoghi di storia e d’arte di Firenze, il Nacchero è uno dei posti dove si deve assolutamente andare; appena dal Friuli avremo modo di ritornare la prenotazione è assicurata per assaggiare altri piatti in questo caratteristico locale, rustico e informale, in stile di tipica vecchia osteria di quartiere (locali che da noi, purtroppo, non ci sono quasi più).
Stefano B.
.
04 Maggio 2024
8,0