Two of us had dinner in early August, recommended by the hotel. Definitely an intimate place with local cuisine. We had two second courses, two sea bass with vegetables. They told us it was fresh but they didn't convince us much... it honestly looked like the frozen one. However, the dish is very small for the price paid... we will also be in Liguria and here everything is allowed but the price is not in line with the offer.
Michela Verdini
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04 Agosto 2024
6,0
Small restaurant with adjoining tables on a traffic-free road. Excellent Ligurian food: stuffed sardines. Well cooked and presented food.
Francesco Bucci
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02 Luglio 2024
10,0
Excellent quality of food
Very fresh
The attention was also very kind.
Milagros Lopez
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20 Aprile 2024
10,0
Small restaurant my big ones for that cuisine, and the service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Marzia Mirucci
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15 Aprile 2024
10,0
Inside the alleys of Spotorno a small restaurant, few seats... But great cuisine! The dishes are typical and are made in an excellent way, the search for raw materials can be felt in every bite. Congratulations 👍.
Valerio Cristiano
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13 Aprile 2024
10,0
Finally a typical restaurant that doesn't have "spaghetti with clams" and "salmon" on the menu.
A simple place, with a few tables, where the kindness of those who welcome you makes you feel at home: the right place for those like me who love to taste Ligurian dishes with Ligurian products.
Thank you Monica *****
Roberto Gibertoni
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19 Marzo 2024
10,0
Da monica ci veniamo tutte le volte che siamo a Spotorno, in coppia, con amici, in famiglia, ogni occasione è una scusa per farci coccolare dalla cucina della tradizione ligure, sapientemente eseguita, accompagnata da ottimi vini del territorio, attentamente ricercati da Stefano.
Vibrante, divertente, seppur professionale, in sala la patty accudisce i clienti con garbo e gentilezza.
Insomma che dire di più? Venite da U fundegu senza indugi!
Isabella V
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16 Marzo 2024
10,0
Con la cucina di Monica si è sempre sicuri di provare una nuova esperienza vivendo nella tradizione. Oggi superbe tagliolini con muscoli belli cicciotti e gustosi, buridda di totanetti (con una giusta galletta marinara) teneri al palato e compatti ai denti, zabaione preparato al momento accompagnato da un pezzetto di "stroscia" in cui si coglie la presenza discreta di una "stissa" di Evo. E poi basta scorrere il menù per fare un giro tra i caruggi di borghi e città liguri di mare ed entroterre.
Vino? Un grande Pigato "base" delle Terre Rosse ricordando Viadimiro, il più bravo produttore della Liguria, indimenticabile amico nostro, di Monica e del mitico Professor Giovanni Rebora.
Civetta I
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21 Febbraio 2024
10,0