Passing through while we were going on holiday, we decided to stop and eat here because we already knew the chef's cuisine.
Very happy with this stop, quiet and welcoming location, excellent dishes that confirm our choice, homemade focaccia and breadsticks and above all both the chef and the owner are really kind and friendly.
We had a wonderful lunch.
We will definitely be back and not just if we are passing through.
Absolutely recommended!
Valentina Valenti
.
19 Gennaio 2025
10,0
We had dinner on the occasion of New Year's Eve and the chef delighted us with dishes, one better than the other, excellent value for money
Giampaolo Criscione
.
07 Gennaio 2025
10,0
Everything was great, from the attentive and very friendly treatment to the very high quality food.
Kaoru Takarai
.
06 Gennaio 2025
10,0
Excellent coffee and croissants 🥐. Excellent service. Thank you
Antonello Balestrieri
.
01 Gennaio 2025
10,0
Everything super good!
From the location to the view, from the service to the plating, from the food to the staff.
Truly a gem.
The tortelli with roe deer stew and dark onion seasoned with Casolet fondue and edible flowers were spectacular.. I highly recommend!!
Martina Chierolini
.
29 Dicembre 2024
10,0
Lovely and panoramic place, with attentive and kind service. Dishes made with care both in the ingredients and in the plating and which range from local to national cuisine.
Jacopo Santambrogio
.
17 Dicembre 2024
10,0
a small restaurant with an excellent team, from the waiter to the chef Alfonso who prepared us some excellent hand-prepared food, from pasta to strudel.
Very clever! Very honest price for the quality.
The table with a view of Trento is the icing on the cake.
PS convenient parking in front.
Congratulations guys, keep going
Natascia Ferraguti
.
16 Dicembre 2024
10,0
Very innovative dishes, tradition meets innovation, what more could you ask for? Finally in Trento not the usual menu but each dish is a discovery, refined and non-trivial. I tasted an appetizer with egg cooked at low temperature with mushroom ragout, chestnuts, parmesan zabaglione foam, a dish rich in well-balanced flavours. The second, a parmigiana of aubergines braised in soy with a strong and enveloping flavour.
cristiana giovanazzi
.
18 Novembre 2024
10,0
Bellissimo tavolino all'esterno, vicino alle piante di lavanda e con vista panoramica. Posto piacevolmente tranquillo, forse anche grazie al poco tramtram di una giornata uggiosetta. In ogni caso posto pacifico.
Personale super gentile, mi sono sentita a casa. Ho ordinato menù degustazione: portate freschissime e di quantità giusta. Si è sentito l'amore della cucina. Acqua in vetro e caffè - molto apprezzati. Buoni anche i grissini e la focaccina.
Ero quasi quasi a dieta e il dolce lo avrei preso volentieri viste le scelte super golose.
Posto pulito e essenziale, bellissima esperienza. Il menù aveva delle proposte tutte super, è stato difficile scegliere, anche per la varietà dei tipi di piatti "pochi ma buonissimi".
Servizio pronto e attento.
P.S. Nella piccola introduzione dei tipi di menù degustazione, che ha fatto il Signorino dei menù, ci è stato detto (devo ancora capire se scherzando o no) che si sarebbe potuto ordinare per esempio, lo strudel prima dell'agnello, oppure ordinare due volte lo strudel o due volte l'agnello.
Basandomi su questo, alla fine avrei ordinato due volte sia l'uovo croccante che l'agnello perché erano squisiti!!!!!
Alice D
.
19 Agosto 2024
10,0
In una suggestiva location panoramica, abbiamo trovato questo locale vicino alla funivia. Costi adeguati alla qualità del cibo e del servizio. Consigliato!
Salvo992
.
03 Agosto 2024
8,0