Country restaurant with fixed menu to choose from, 5 first courses, 5 second courses, 5 desserts. Generous portions in some courses. Flavors a bit like home cooking. However, all the dishes were good. Incredible that despite being in Liguria there was no possibility of eating pesto. You were dying from the warm, very friendly staff and fast service. Very honest prices.
paolo sassetti
.
31 Agosto 2024
6,0
Aromas and flavors of the past....spectacular!
Ileana Bigoni
.
20 Agosto 2024
10,0
Stop by on the fly during a visit to Sassello by motorbike. Lucky choice. Genuine and excellent dishes prepared in the open kitchen at the entrance. We opted for the chicken Cacciatore with side vegetables (peppers, carrots and potatoes) and we didn't regret it. Simple, clean and informal place, as expected from an old-fashioned tavern.
Guido 02- BARILLA
.
19 Agosto 2024
8,0
Excellent restaurant, with normal prices
Guido Luciani
.
17 Agosto 2024
8,0
Excellent place, typical dishes and family atmosphere. Fast service, and friendly staff. Dated room, but clean and well preserved. In 20 it has never changed
Liquid78
.
15 Agosto 2024
10,0
Had lunch today, delicious ravioli with ragù, excellent Ligurian rabbit, excellent roast and potatoes, generous portions for two with dessert, coffee, water and quarter price under €30
Gigi 1976
.
04 Agosto 2024
10,0
The food is good and plentiful, the place is rustic but clean and the staff are friendly....
Alessandro Zanardi
.
02 Agosto 2024
10,0
Well... you can go there once
...
Guido Ottonello
.
02 Agosto 2024
6,0
Di rientro da una gita al mare decidiamo di prenotare la cena in questo locale sulla strada del ritorno. Un'unica saletta con una ventina di coperti, illuminazione e arredi semplici e quadri alle pareti raffiguranti Sassello, tutto molto classico, che richiama il passato. Veniamo accolti da una simpatica cameriera che ci illustra a voce quello che c'è in menù (non c'è il menù cartaceo e, ovviamente, nemmeno virtuale), pietanze classiche quanto il locale, apprezzo la coerenza. Su alcuni degli antipasti c'è da lavorarci su, forse non tutto era fresco di giornata, ma gli asparagi con l'uovo e il vitello tonnato erano buonissimi!! I pansoti alle noci e soprattutto gli agnolotti al ragù ci hanno riportati indietro nel tempo, ai sapori dei piatti della nonna, davvero notevoli. Conto adeguato, a sorpresa visto che non c'era nulla di scritto, ma prezzi nella media di questa tipologia di locale. Simpatico andare in cucina a pagare il conto e conoscere così la cuoca, e che tempra la signora!!
Lo V
.
29 Maggio 2024
8,0
Locale semplice ma cucina buona e autentica. I tagliolini ai funghi molto buoni abbondando, più scarsa invece la porzione di lasagna ma orse perché una delle ultime. Ottimi anche i secondi: noi abbiamo assaggiato il pollo alla cacciatora e la carne di cinghiale. Infine conclusione in bellezza con un goloso tiramisù. Rapporto qualità prezzo onestissimo; consigliato!
Gaia
.
30 Aprile 2024
8,0