Very nice characteristic Aosta Valley restaurant with phrases carved into the wood in Patois dialect. The owners are very very kind and helpful. The foods are of high quality and almost all rigorously prepared by them; from lime honey to lard, from chestnuts to cured meats. The polenta deserves a special mention as it was prepared and cooked in a copper cauldron over a wood fire by the grandfather who serves it with so much love and delicacy. I went for the first time with my family and I will definitely return very soon. A suggestion? Let us advise you in choosing the menu which will surely surprise you.... Platter of cold cuts, platter of cheeses, chestnuts with curls of butter, polenta with Fontina cheese. Booking recommended....
Maurizio Coppa
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11 Maggio 2025
10,0
Very good home-style cooking with excellent specialities
Alessandro Sandro
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11 Maggio 2025
10,0
Cozy and friendly place.
I've been there for some deliveries, I haven't been able to taste their delicacies yet, I hope to be able to do so soon.
Elisabetta Visconti
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08 Maggio 2025
10,0
Thanks to the trattoria omens who allowed me to sleep here on a city trip for our tour of Italy
Louka Arena
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02 Maggio 2025
10,0
Very nice place, excellent food and the staff (I personally greet today's waitress who was very kind) thorough and excellent
Roberto Vivian
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11 Aprile 2025
10,0
Fantastic local produce and wines. Left feeling very happy and full
Cameron Dunlop
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16 Marzo 2025
10,0
Located above Verres, the restaurant, surrounded by greenery and with a good view, offers unelaborate but homemade dishes, where quality is certainly not lacking, given that many ingredients are zero km.
Without, however, that "particular touch" that makes you passionate and with some dishes to review.
Very kind staff.
Romolo
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14 Marzo 2025
6,0
Posto molto tranquillo in mezzo al verde, e con buona vista, che si raggiunge dopo aver superato il Castello di Verres.
Siamo in tre e ci fanno sedere in un comodo tavolo, dopo un po' di attesa.
Iniziamo con tre antipasti: i biscotti di Omens di fontina e lardo (che personalmente ho poco gradito); gli affettati valdostani e il cotechino con patate lesse e bagnet vert.
Poi proseguiamo con i primi, una seuppa valdostana e due, dietro pagamento di un supplemento, di tagliolini ai funghi porcini.
Tra i secondi, scegliamo tre di polenta concia con brasato di manzo e salsiccia al pomodoro.
Il dessert (due castagne con del burro e una crema di cogne) precede i caffè.
Mezzo litro di vino bianco sfuso e acqua microfiltrata accompagnano il tutto.
Bagni puliti, ma scomodi, ubicati al piano terra. Servizio ok. Personale gentilissimo.
Importo pagato, in tre, 115,00 euro.
Che dire?
I piatti, poco elaborati, sono sicuramente casarecci ma, a mio modesto parere, privi di quel "tocco" che ti fa entusiasmare.
Qualche piatto, poi, è da rivedere, come la salsiccia al pomodoro e, in particolare,
i tagliolini ai funghi porcini con quest'ultimi, talmente impregnati di burro, da oscurarne il gusto.
Sicuramente la qualità c'è, visto che parecchi ingredienti sono a km 0 e, tutto sommato, si mangia anche bene.
Questo, però, non basta a dare un voto alto, di eccellenza.
E siccome, personalmente, reputo l'eccellenza ben altra cosa, non mi trovo d'accordo con i giudizi di altri recensori.
Voto: tre stelle e mezza, corrispondente a buono.
Provato domenica 13/10/2024, a pranzo.
Romulus Mortara
rcromulus
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12 Marzo 2025
6,0
Sulla strada di ritorno da we ad Aosta saliamo verso il castello di Verres fino alla Trattoria. Locale con vista sulla valle e piatti tipici squisiti con diverse proposte dí menù. Torneremo per Polenta Taragna cotta nel forno a legna
Pedro64
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09 Marzo 2025
10,0
I gave 5 stars because I have never eaten such good polenta 😋. Congratulations to grandfather!!!❤️
Iris
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09 Marzo 2025
10,0