Very kind owners and waiters, excellent and plentiful food. I highly recommend it
Graziella Castellani
.
08 Agosto 2024
10,0
Couple's evening with my partner Antonella with Birikina radio in the background😂
Large terrace surrounded by the greenery of the surrounding mountains.
Jokes aside, a top-quality restaurant with balanced, substantial and creative dishes
Truly special prawn salad, great technique in the kitchen given the perfect cooking, consistency and cleanliness of the prawn entrails, which is increasingly rare.
Chef Santin's trout is impeccable in terms of cooking, consistency and moisture, very tasty.
Courtesy and hospitality are an excellent business card... what can I say other than... see you next time.
Excellent value for money.
Franco Dondo
.
27 Luglio 2024
10,0
Abundant and delicious frico, trout cooked to perfection and without excessive frills, and an extremely courteous and pleasant service of admirable professionalism.
We were just passing through Polcenigo but our experience in this place made us want to return in the future.
Congratulations, there are few places like yours left.
Carlo Marinello
.
20 Luglio 2024
10,0
Very good simple cuisine, the frico is worth trying.
Luca Basso
.
28 Giugno 2024
10,0
Ambiente adeguato ad una trattoria; gli spaghetti con l anduja piccanti al posto giusto,ma meglio con la carne e non il pesce. Servizio adeguato.
Anna Rita C
.
16 Giugno 2024
6,0
Good food, friendly and helpful service
Monica Grillo
.
26 Maggio 2024
10,0
Ho pranzato in questo ristorante una domenica di maggio con mio marito.
Iniziamo col dire che il tavolo che ci è stato assegnato non era in una buona posizione (zona di passaggio), abbiamo ordinato un antipasto di prosciutto crudo e burratina, niente di eccezionale, il prosciutto era molto salato e la burrata un po’ più consistente rispetto a quello che ci si aspetta.
Abbiamo poi preso il frico, che sembra essere il piatto forte della casa ma sinceramente mi ha un po’ delusa.
La porzione troppo abbondante per due persone, dopo un po’ ci si stanca di mangiare qualcosa con lo stesso gusto.
In fine, la cosa che non ho capito è stata la carta dei dolci:tutti di ispirazione partenopea che sinceramente cozza con lo spirito del ristorante che propone piatti friulani.
Non da ultimo il servizio, veramente troppo frettoloso, sembrava avessero fretta di mandarci a casa.
b0vary
.
15 Maggio 2024
6,0
Historic place managed with great passion by the family (and for many generations). High quality menu. Being located in an ancient village, parking must be shared.
costantino sartori
.
12 Maggio 2024
10,0
Traditional place, very good food
Roberto Patella
.
23 Aprile 2024
10,0
Typical historic place, excellent traditional cuisine, excellent service, fair bill
Riccardo Polo
.
21 Aprile 2024
10,0