Surreal restaurant, hidden, not even a sign, the kind you wouldn't give a penny to. Spartan like few others and very small with only six-seven tables... but it is during service that the magic happens; incredibly managed by the sole owner who acts as both cook and waiter, (spoiler: hygiene standards that are at times questionable), serves delicious dishes respecting the correct timing between one course and another. Clean, large and fragrant bathroom. Honest prices. Rating 8 and a half. Well done👏
E P
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19 Gennaio 2025
8,0
Marco the all-rounder, owner, chef, formidable waiter! We eat really well
cristina dp
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12 Gennaio 2025
10,0
Best risotto agli scampi ever and best chef ever
Mada Autosport BMM
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04 Gennaio 2025
10,0
We discovered this place by chance, all the dishes are really delicious and genuine, the handyman owner was very kind.
Claudia Lanzetta
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31 Dicembre 2024
10,0
Trovato solo grazie a Google Maps, perché dal di fuori non c'è neanche un'insegna. Ambiente piccolo, arredato anni '50, però pulito. Sabato a pranzo eravamo gli unici commensali, il che ci ha dato il vantaggio di essere serviti abbastanza velocemente. Il proprietario, che è praticamente tuttofare, ci ha subito portato, come si dovrebbe sempre, acqua e pane. All'inizio un po' taciturno, ma poi, parlandoci, si è piacevolmente aperto, risultando così molto simpatico. Ottimo gli spaghetti alla amatriciana (a livello di quelli della sagra di Amatrice), buone le fettuccine alla burina (magari ha esagerato un po' con la panna, che ho dovuto prendere con il cucchiaio), buone le salsicce grigliate, un po' scarso l'agnello grigliato. Ottime e abbondanti le patatine fritte, discreta la verdura cotta. Crostata molto buona, come anche le lingue di gatto fatte in casa. Buono il vino della casa. 60 Euro in due, prezzo onesto e in linea con i prezzi attuali, con regolare fattura. Ci torneremo, per le pizze, una sera.
cicero49
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10 Novembre 2024
8,0
Found only thanks to Google Maps, because there isn't even a sign from the outside. Small room, furnished in the 1950s, but clean. At lunch on Saturday we were the only diners, which gave us the advantage of being served quite quickly. The owner, who is practically a handyman, immediately brought us, as he always should, water and bread. A little taciturn at first, but then, when speaking to us, he pleasantly opened up, thus appearing very nice. The spaghetti alla amatriciana was excellent (on par with those at the Amatrice festival), the fettuccine alla burina was good (maybe he exaggerated a little with the cream, which I had to scoop out with a spoon), the grilled sausages were good, a little lacking grilled lamb. The french fries are excellent and plentiful, the cooked vegetables are decent. Very good tart, as well as the homemade cat tongues. The house wine is good. 60 Euros for two, honest price and in line with current prices, with regular invoice. We will be back, for pizzas, one evening.
Puccet Tone
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10 Novembre 2024
8,0
Simple restaurant, but everything done well. I tried the fried dishes, bucatini all'amatriciana and sour cherry tart. Very friendly and welcoming owner/chef. Good quality/price ratio.
dario borgogno
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05 Novembre 2024
6,0
Serata bellissima.. Il proprietario Marco è una persona eccezionale... Ottimo tutto mangiare, bere e compagnia.. da ritornarci assolutamente.. lo consiglio perché si mangia benissimo e con il prezzo finale non ne voglio neanche parlare... Marco 6 unico..
the paci
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04 Settembre 2024
10,0
Typical place in the area, characteristic, original, excellent food, very good location
salvatore mirabella
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06 Agosto 2024
10,0