Trattoria La Galleria In Filettino

4,8

Basado en 370 opiniones encontradas en 2 webs


tend

1
Di 7
in Filettino
1
Di 7
di cucina Italiana in Filettino

Gestione recensioni

I would like to point out that I travel a lot for work and pleasure, both nationally and internationally. I have tried many cuisines, of all "levels" and I have also learned to make the "right" comparisons. This premise because I have read other negative reviews that I do not agree with, because they do not consider the overall context. In other words, at "Sora Lella" I do not expect to find caviar and oysters. Personally, (after a late lunch with my wife and father), I consider the experience in line with expectations (welcome, tradition and simplicity characteristic of a trattoria of times gone by), probably the lunch that will remain in my dearest memories.
Più commenti
in Google
.
29 Dicembre 2024
10,0
Spectacular .... it's not a restaurant it's home ... Rosa her adorable and humble husband her sweet daughters ...... are the home .... we enter into our historical memory of our humble and welcoming Italian family ...... at least for me ....... it's home ....... mine
Più commenti
in Google
.
24 Novembre 2024
10,0
After two days in search of a rustic place with ancient and good flavours, where the welcome is sincere and affectionate, I arrived in Filettino to Enrico and Rosamaria at the "La Galleria" restaurant, not only did I find what I was looking for but so much more...Everything perfect, all true like the greetings at the end of a delicious lunch with sweets and Nocino made with their walnuts. Highly recommended, trust me, I write and review places and clubs, this will not disappoint you. Susanna La Valle.
Più commenti
in Google
.
04 Novembre 2024
10,0
Cucina veramente casareccia, fettuccine ai funghi porcini strepitose,maialino con patate fantastico, vino,ciambelline, formaggio, buonissimi. Atmosfera casalinga. Da provare..
Più commenti
in TripAdvisor
.
08 Settembre 2024
10,0
La Galleria è tradizione e qualità. La materia prima è tutta di provenienza diretta dei produttori locali, in particolare carne e formaggi del bestiame allevato con Pascolo libero in montagna. Questo è una esclusiva insostituibile. Gnocchi e fettuccine rigorosamente fatte a mano. Impastate la mattina per essere servite a pranzo o cena. La pizza buonissima! Iniziate con un antipasto con formaggio e prosciutto d’eccellenza, prendete un primo con ragù o porcini, e terminate con una bella grigliata. Ottima anche una fettina semplice. La carne è del loro bestiame … e quindi perfetta per i bambini! Preparatevi ai sapori dj una volta. Il servizio è velocissimo … parlate con Enrico ,il titolare, vi racconterà le storie di una volta della transumanza… Buon viaggio nel passato!
Più commenti
in TripAdvisor
.
27 Agosto 2024
10,0
Homemade service, super honest price, quality food, recommended
Più commenti
in Google
.
19 Agosto 2024
10,0
All very good, welcoming and homely place
Più commenti
in Google
.
15 Agosto 2024
10,0
Good experience in this restaurant. Lunch with friends. Warm welcome, abundant starter with cheese and fried cured meats, homemade gnocchi and excellent meat. At the end we are served, unsolicited but welcome, a beautiful fresh fruit salad, very sweet local wild plums, dried sweets, coffee and local liqueurs in bottles left on the table. What can I say? I'll be back. Impeccable service. The location is dated, needs improvement.
Più commenti
in Google
.
09 Agosto 2024
8,0

Ristoranti simili a Frosinone

4,7
114
Recensioni

ristorante pensione da Cencio al MAcchione di Foggia Giovanni

25/01/2025: Sono stato in questo ristorante la notte di capodanno. Personale veramente cordiale e molto professionale ottimo cibo cameriere disponibile e sopratutto molto educato. Lo consiglio vivamente, il conto era perfettamente coerente alla qualità e alla quantità di cibo ordinato. Locale in ordine e perfettamente pulito arredamento elegante. Ci tornerò sicuramente ☺️😋
5,1
145
Recensioni

Trattoria Pizzeria Casamari

19/11/2024: Hidden like a treasure to be discovered, this place turns out to be a little surprise for those who love authentic experiences. On a midweek day, we found ourselves the only customers, welcomed into an atmosphere that was perhaps a little modest but compensated by genuine and tasty cuisine. The staff, friendly and welcoming, offered us a homemade bruschetta, a simple gesture but of great value.
08/09/2024: We stumbled upon this place more out of curiosity. The abbey was closed and we wanted to take the opportunity to have a quick meal. We are welcomed by the owner, a unique character...from other times! We took fettuccine with casamari sauce and pork loin with peppers. Very homemade. Income statement, cash only. Both interior and exterior very much...to be seen again!

Invita un ristorante

Il tuo browser non ha questa funzionalità