Excellent in everything. You can't help but enjoy the delicious dishes.
Enzo Rampino
.
25 Novembre 2024
10,0
If you have forgotten, between a sushi and a kebab, the true culinary culture of Salento, come and have a Sunday lunch at Iolanda, more than a trattoria it is a mementum of the local tradition. Highly recommended!
Antonio “Dr Benessere” Baldari
.
03 Novembre 2024
10,0
Trattoria with good typical Salento dishes without major distortions that sometimes ruin the authentic flavor of the sublime recipes, the apple tart
Cinzia Palazzo
.
01 Novembre 2024
10,0
The typical cuisine is that of Salento.
All the variations of pasta, durum wheat earrings, barley minchiareddhi and twisted sagne, are made by them and you can watch the making of the pasta from the showcase located at the entrance to the restaurant.
The meat is very good, the gnommareddhi are excellent.
The pittula and panzerotti are a true masterpiece.
Highly recommended!!
Chiara Grimaldi
.
27 Ottobre 2024
10,0
Completely satisfied!!! Everything is good, actually... very good. Super staff
Gilberto Ghilardotti
.
26 Ottobre 2024
10,0
Excellent trattoria where you can taste local dishes cooked very well. Handmade pasta
Mary Patti
.
22 Ottobre 2024
10,0
A trattoria like it once was, magnificent, clean, masterfully run, typical Salento food, the result of wisdom, professionalism, what a spectacle!!!! Congratulations for everything, courtesy and excellent value for money, very good, will definitely return.
Luigi Dorella
.
19 Ottobre 2024
10,0
Because it's all genuine with average prices.
Leo Piceci
.
18 Ottobre 2024
10,0
Cena luglio 2024..... io e mia moglie ....siamo andati su consiglio di un amico che già conosceva il posto......locale molto originale....si mangia all aperto.....sulla via davanti all entrata .....Piatti tipici salentini..... menù essenziale e semplice.....tutto buonissimo.....dagli antipasti (giardiniera fatta in casa....pasta fritta....crocchette di patate ecc.) ..ai primi (orecchiette con vari condimenti ...sempre caserecce) ai secondi ( carne di maiale...di manzo....di cavallo...spiedini..salsicce) e per finire i dolci ( la spuma con relativa bottiglia di borsci san Marzano)....camerieri gentili ma la figlia della titolare (signora Jolanda) davvero carina e soprattutto super disponibile e cortese.....
siamo in vacanza sino alla fine di luglio.....quindi ...prima di ripartire ....torneremo per assaggiare altre prelibatezze....
lucajerri
.
21 Luglio 2024
10,0
Excellent restaurant où sont servies des pâtes faites maison et d'autres spécialités des Pouilles.
La terrasse est très agréable, en retrait de la route.
Thibaut P
.
27 Giugno 2024
10,0