Volevamo portare una coppia di amici veneti a provare la cucina tipica toscana (noi siamo emiliani ma andiamo in Maremma da molti anni) e allo stesso tempo mostrare loro lo spettacolo della vista notturna su Pitigliano. Abbiamo deciso (per fortuna con largo anticipo) di provare questo piccolo locale in centro. Scelta felice!! Abbiamo mangiato benissimo e a prezzi ragionevoli nella piccolissima saletta con volta in tufo.
Consiglio di prenotare per tempo se si programma una visita … noi siamo andati di lunedì e molta gente senza prenotazione é rimasta fuori dato che c era il tutto esaurito.
kriblue
.
03 Gennaio 2025
10,0
Esperienza di coppia.
Gli antipasti erano molto gustosi: bruschettona alle verdure capperi e pomodori secchi e un mix di formaggi alla confettura e miele (tra cui uno buonissimo!)
Primi: pasta al cavolo nero e speck croccante e ravioli al ragù toscano, entrambi molto buoni.
Vino della casa ok!
Dolci: proprietario e cameriere sono stati carini perché hanno aggiunto una candelina per festeggiare il compleanno.. abbiamo preso torta alla confettura e torta al triplo cioccolato!
Compreso di un caffè, prezzo di 65 euro!
Onesto per la qualità del posto.
lo consiglio!
Michele T
.
26 Dicembre 2024
10,0
Amazing food, great service and ambiente. Everything is made with love and attention to detail. An unforgettable experience!
Malte Sl
.
23 Dicembre 2024
10,0
We went to Pitigliano the week after the Day of the Dead and we were lucky that there were not so many people anymore and that's why we found a place to eat here. We really liked the food! The ricotta and spinach tortelli with meat ragù were delicious as well as the orzo zuppa was delicious. Off the menu they had polenta with porcini (they were in season) and we loved it! We tried the wild boar and it was also a success. The house wine is very good and the service was also very pleasant and attentive. 100% recommended!!!
Matteo Leonardi
.
21 Dicembre 2024
10,0
Excellence, value for money, kindness
Daniela Capri
.
14 Dicembre 2024
10,0
Very welcoming place, friendly staff, fast and precise service. The dishes were really good with genuine ingredients and generous portions. I recommend the busiata and the mixed starter
Marco T
.
12 Novembre 2024
10,0
the owner and the son are a delight. super nice professional and friendly. we try the cheese and truffle, pasta with truffle and a super special pasta with pumkin speck and black cabbage. they were both delicious.
Serena Formichetti
.
11 Novembre 2024
10,0
Very welcoming place, friendly and helpful staff and manager. Excellent food. We ordered tortelloni with ricotta and spinach with ragù and busiata with pumpkin cream, speck and black cauliflower plus a second course for two: really tasty wild boar.
Two desserts, wine, coke and coffee. All €60, so good value for money.
We will definitely be back.
Chiara Nigro
.
09 Novembre 2024
10,0
We had a great meal at this restaurant! We took a pecorino cocotte with truffle, a beef carpaccio, two fettuccine with wild boar ragù and a truly special ricotta and pear cake. All in a truly excellent location. Highly recommended
Davide Villeggia
.
03 Novembre 2024
10,0
Very good, honest prices, recommended
Luca D'avenio
.
03 Novembre 2024
8,0