a very welcoming family atmosphere accompanied by a cuisine rich in tradition and creativity
Andrea Zucca
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09 Aprile 2025
10,0
We came today after a nice walk in Pau to the fairytale forest.. half an hour's drive away, you get here to Ruinas.. it's worth it, the food is good, the staff is very kind, I definitely recommend it, stop for lunch at their place, you won't regret it
Elisasarda
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16 Marzo 2025
10,0
Historic restaurant in Ruinas. The food is very good and Walter is simply great. It was a pleasure to see him again.
Cristian Careddu
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02 Marzo 2025
10,0
I visited many restaurants and farmhouses but the goodness of the food I found at Walter's in Ghentiana was truly top notch!! Excellent first courses and truly sublime meat (game) second courses!! We will definitely be back, thanks again
Giulio Leoni
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18 Febbraio 2025
10,0
Walter, in his simplicity, is a genius.
It's still difficult to find the true spirit of the restaurant.
You can find it at Ghentiana.
And in addition to the spirit you also find the substance.
Succulent dishes cooked with simplicity and skill. From starters to dessert everything was very good. Excellent service, present but not intrusive.
A special place from which you are sad to leave and to which you can't wait to return.
Well done everyone.
Roberto Secchi
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09 Febbraio 2025
10,0
cinghiale17
cucina13
+6

Roberto Secchi
Local Guide·4 recensioni·54 foto
un attimo fa
Nuova
Consumazione sul posto
Walter, nella sua semplicità, è un genio.
Difficile trovare ancora il vero spirito della trattoria.
Da Ghentiana lo trovi. …Altro

Laura Depau
11 recensioni·13 foto
6 mesi fa
Consumazione sul posto | Pranzo | 20-30 €
Con il mio compagno siamo stati qui a pranzo e a cena. Ottima esperienza, titolari gentilissimi e prezzi onesti. Abbiamo preso antipasti (verdure grigliate, salumi e formaggi) primi (tagliatelle con ragù di cinghiale e funghi e ravioli con …Altro





massimiliano serrau
Local Guide·238 recensioni·239 foto
1 mese fa
Consumazione sul posto | Pranzo | 10-20 €
Veramente tutto super squisito, non è cucina ma Vera Arte. Inutile continuare a spiegare, non vi resta che passare alla trattoria ed assaggiare tutte Prelibatezze. Da notare bene, non è la prima volta che ci mangiamo ed ogni volta è una festa. …Altro




+5
1

Mauro Palla
3 recensioni·17 foto
4 anni fa
Siamo stati da Valter per cena e ci siamo sentiti davvero a casa! Ottimi piatti cucinati con una grande maestria e che ci hanno ricordato i piatti delle nostre nonne! Che dire.. superlativo! Valter ha condiviso con noi le sue ricette e la passione con cui le prepara! Se passate in zona non potete non fermarvi!




3
Roberto Secchi
Local Guide·4 recensioni·54 foto
un attimo fa
Nuova
Consumazione sul posto
Walter, nella sua semplicità, è un genio.
Difficile trovare ancora il vero spirito della trattoria.
Da Ghentiana lo trovi.
Ed oltre allo spirito trovi anche la sostanza.
Piatti succulenti cucinati con semplicità e maestria. Dagli antipasti al dessert tutto molto bene. Ottimo il servizio, presente ma non invadente.
Un luogo speciale dal quale ti spiace andar via e in cui non vedi l'ora di ritornare.
Bravi tutti.
Roberto S
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09 Febbraio 2025
10,0
incredibly tasty and friendly, stress free and most helpful and welcome. I dropped by here very late on a Sunday and asked for traditional lunch...
Another table was set up in no time (in the inn, as the restaurant was completely full - it's advisable to make a reservation, or you'll have to make time... ) and I was showered with warmth... the ravioli with porcini mushrooms were already on it Table (delight according to grandma's recipe)... world class, but what came next was a hit.
Oven-braised roast beef with gravy...
go there and feel the hospitality and taste the classic cuisine of Sardinia.
Markus Puchta
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02 Febbraio 2025
10,0
Truly everything is super delicious, it's not cooking but True Art. There is no point in continuing to explain, all you have to do is go to the restaurant and taste all the delicacies. Please note, it is not the first time we eat there and every time it is a celebration.
massimiliano serrau
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07 Gennaio 2025
10,0
Walter and his collaborators are very kind and helpful...the tagliatelle with venison and porcini ragout are excellent...thank you!
Chiara Tò
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04 Novembre 2024
10,0
Very nice restaurant 😊 even if prices are higher than I expected
M M
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01 Novembre 2024
8,0