Trattoria to try, with excellent food and really lively and kind staff, the only sore button is that there is no real paper menu, so at the time of the account you have no idea of the figure you will go to pay, if you are lovers, surprises are for you.
Kat Alua
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30 Gennaio 2025
8,0
L’accoglienza da Roberto è sempre piacevolissima
Gavetta di salsiccia, mortadella, piadina, pinzimonio con le deliziose salsine una vera goduria.
Bis di primi da leccarsi i baffi.
Polpette con i piselli veramente eccezionali, stupenda la tagliata.
Carrello dei dolci da acquolina in bocca
Luciano T
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23 Gennaio 2025
10,0
Fantastic, nothing to say, exceptional food, super homely atmosphere and the owner Roberto is the soul of the place... worth visiting.
Mattias Foschi
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10 Gennaio 2025
10,0
Quando vieni qui devi già sapere cosa ti aspetti, cioè ottima qualità, è come essere in una grande famiglia,il menù è esposto fuori dal locale(quindi c'è a differenza di chi dice di no)il titolare e camerieri gentili e molto disponibili,ah mi hanno anche fatto uno spritz favoloso,lo consiglio davvero
Giovanna S
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06 Gennaio 2025
10,0
All dishes are of excellent quality!
Highly recommended!
Filippo Quarantini
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05 Gennaio 2025
10,0
A fantastic discovery! Delicious food and all the kind and friendly staff, Roberto the owner is fantastic!
Giulia Casalini
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28 Dicembre 2024
10,0
good food, great service, but expensive.
Domenico Chierico
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19 Dicembre 2024
6,0
Hospitality, courtesy, friendliness, etc. I propose a signature collection to make Roberto (him, him) a national cultural asset! (art. 10, paragraph 2, of Legislative Decree 42/2004, “Cultural Heritage Code”). Thank you!!! My advice is to try everything it offers you. Go with company because the portions are generous and of excellent quality!
Pasquale Simonetti
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13 Dicembre 2024
10,0
Everything delicious. Welcoming and kind staff. Cheerful and family atmosphere
EP “EP”
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08 Dicembre 2024
10,0
Great cuisine and always "original" service, an experience to enjoy!
Stefano Tabanelli
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02 Novembre 2024
10,0