A charming place located in the Piacenza hills where you can eat well and cheaply. The welcoming reception staff deserves special mention, as does the food that satisfies even the most discerning palates, with a wide selection of local and international wines. The very welcoming staff greets you with a smile. The food was more than plentiful. It's worth a visit, and I highly recommend it.
Carmine Tammaro
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10 Luglio 2025
10,0
Amazing first courses
Incredible cured meats
Nicola Fanfaroni
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08 Luglio 2025
10,0
Trattoria immersed in the green hills of Parma, a few kilometers from Varano de Melegari. Excellent service, with great attention to the diner. Typical dishes of excellent quality at very competitive prices. Ladies/Men....
Words do not do it.. Go there and try it for yourself.
Mirko Bravi
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29 Giugno 2025
10,0
An old-fashioned restaurant, which I appreciate a lot, where the food is well-prepared, good and not a journey or an experience, where I then leave hungry. If one wants to eat traditional food well, here he will find himself very well.
erich von den bach zelewski
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28 Giugno 2025
10,0
Trattoria to try, recommended 🔝
ivan lenti
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22 Giugno 2025
10,0
Succulent traditional dishes with accurate and fast service.
maurizio gianello
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21 Giugno 2025
10,0
Dinner on Monday night with a friend, we had gnocchi with duck sauce and as a second course pork cheek with fried polenta. Everything was really good. Relaxing atmosphere and friendly staff. Fresh veranda, great for contrasting the heat of the plains
Alberto Tabloni
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10 Giugno 2025
10,0
Recommended for those who want to eat classic Emilian cuisine, normal prices, kind and helpful owners.
Mr T
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05 Giugno 2025
10,0
ci rechiamo da Luigi per 1 cena e 1 pranzo in due persone.
cena:
di primo prendiamo Pisarei e Fasoi e degli anolini in brodo.
di secondo condividiamo una porzione di Prete di maiale con patate . Beviamo ½ litro di Gotturnio frizzante e 1 lt d'acqua.
finiamo con un dessert a testa ( tirami su al pistacchio e un dolce al cucchiaio a base di mascarpone e mandorle . spendiamo 59€
pranzo:
prendiamo i Pisarei e Fasoi e ravioli all'ortica ripieni di ricotta, spinaci e noci. Di secondo prendiamo una porzione di faraona arrosto con patate che ci dividiamo. Beviamo ½ litro di Gotturnio e 1 lt d'acqua e 2 caffè. Spendiamo 46€.
Tutto molto buono porzioni giuste .
cibo ottimo, ben cucinato e gustoso.
dolci aprezzati.
buon rapporto qualità/prezzo
ambiente molto accogliente anche per chi non è del posto.
personale gentilissimo.
occorre prenotare perchè è un locale molto conosciuto e apprezzato in zona.
parcheggio ampio
VittoriaG56
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22 Aprile 2025
10,0
Trattoria di quelle buone con prezzi giusti. Tutto buonissimo, e fatto in casa. Ovvio che se si vuole la cucina stellata si va altrove, ma qui si mangia bene e si viene serviti per il prezzo che si spende. Niente da aggiungere
SuperNuggets
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30 Marzo 2025
10,0