Fixed stop every time we go to Genoa!! Everything delicious. I highly recommend pansoti in walnut sauce.
Elena Concato
.
29 Dicembre 2024
10,0
Focaccia cheese a little dry
Pansottini ok but a little overcooked
Asado ok but a little hard
Pork cheek ok
Super mushrooms
Super snails
Wine ok
A little salty bill
Super location
Alberto Spandonari
.
23 Novembre 2024
6,0
Excellent trattoria in the woods, difficult to park and get there and only tables under a slightly chilly canopy in November, but good food.
Stefano Mantovani
.
04 Novembre 2024
8,0
It was my husband and I with two medium-sized dogs. Friendly and welcoming staff, excellent food and great value for money too. The idea of jelly as a sweet is beautiful. We will be back
Federica Gazzolo
.
19 Ottobre 2024
8,0
Ci vuole coraggio a offrire un menu strettamente ligure ai liguri.
Perchè avremo sempre qualcosa da criticare.
Questa trattoria sembra fregarsene altamente, in pieno rispetto dello spirito della regione: collocata in un posto che devi conoscere, sui monti sopra Sori, senza parcheggio, senza insegna, indicazioni quasi invisibili, con un breve sentiero da percorrere a piedi. Ambiente spartano, praticamente in mezzo al bosco. Ospitalità tipica ligure ossia: educata, ma risoluta.
Eppure è pieno di gente.
Quindi si può dire quello che si vuole: che il prezzo non ti va bene, che il cameriere non ti ha sorriso, che la location non è certo una terrazza in riva al mare, che il pesto lo mangi più buono nella trattoria di Brugherio....ma intanto è pieno di gente.
A me è piaciuto tutto, ma proprio tutto. Se devo indicare una cosa in particolare: i pansoti, che finalmente non sono quelli col callo grosso che compri dalla grande distribuzione, ma belli piccoli e saporiti, e il baccalà mantecato.
ci tornerò di sicuro, e più volte. E ci tornerete anche voi.
stefanocanesi
.
05 Settembre 2024
10,0
Lethal for how good it is, 10/10 service, the boy who served us made the dinner special, like me.
Beautiful and good wild boars
Marco Magri
.
31 Agosto 2024
10,0
Eating Ligurian out of town. Scones you can't stop. I preferred the tagliolini with mushrooms to the pansoti. All good. Genoese mood (grumpy loving which we like). A negative note is the tap water at two euros (a considerable expense in proportion for a table of nine with three children who drink like camels while eating tasty food). Three of us spent 117 euros (two focaccias, a first course and a dessert each. Two appetizers, three bottles of wine and water, divided by nine. Coffee)
Valeria Bergamaschi
.
29 Agosto 2024
8,0
Very good mixed starter. Decent cheese focaccias. Excellent pansoti and ravioli. Poor service from the waiter (no plates for focaccias, 15min and three requests for a bottle of water) - while the young waitress who served other tables seemed much more attentive. Still friendly staff. On summer days, it gets quite hot under the awning at lunchtime.
Erevan Ilesere
.
07 Agosto 2024
6,0
The traditional Ligurian restaurant can be reached from the road via a small path through the forest. Very tasty food with little unnecessary frills. Since our Italian was not very good, one of the staff was called in to translate the menu for us, which was much appreciated.
Roald van Dijken
.
30 Luglio 2024
8,0
Immersed in the woods, and with a road that is impossible to find without a navigator, there is an exceptional restaurant with friendly and knowledgeable staff, the food is excellent and above all in this season it is cool.
Giancarlo Penza
.
28 Luglio 2024
10,0