Beautiful restaurant (trattoria) in the center of Conegliano, traditional and elegant furnishings, recalling the local tradition of Venice, tables spaced apart, well prepared, excellent welcome; traditional dishes with excellent genuine ingredients, all-you-can-eat meat and fish, well served with a modern touch. Excellent wines available, good and fast service.
Mauro Giuseppe Masiero
.
15 Gennaio 2025
10,0
Più che trattoria direi che siamo davanti ad un ottimo ristorante, con proposte di pesce creative, gustose e leggere, la frittura è delicata come una piuma, il baccalà ottimo, e la milanese di tonno un trionfo di innovazione e gusto. Assolutamente da provare e da ritornarci.
beberto1966
.
09 Gennaio 2025
10,0
Nice restaurant with great cuisine!
Asparuh Predeliev
.
14 Dicembre 2024
10,0
Excellent lunch with a delicious menu. Excellent dishes served with courtesy and professionalism. Suggestive location in a historic building. Advised.
Donatella Bellesini
.
14 Novembre 2024
10,0
Environment and dishes: refined, refined and original.
Friendly and professional staff.
Post-lunch digestion: excellent 👍
This time too we had a good time 😉
Thank you!!
LUIGI PREVEDELLO
.
13 Novembre 2024
10,0
Beautiful fortuitous experience, a trip out of town to Conegliano and by pure chance we find this very nice place, we stop for a quick lunch and everything turns into a magnificent experience with excellent starters and main courses, compliments to the chef and all the staff!
Luisito
.
14 Ottobre 2024
10,0
Very nice, good location, food was good, the waiters came quickly
Arno Gutwenger
.
25 Settembre 2024
8,0
Place without a shadow of a doubt to be recommended. Genuine food and excellent wine make the Trattoria Città di Venezia a meeting place where tradition combines with innovation. To be recommended.
loris bon
.
16 Settembre 2024
8,0
Ristorante in pieno centro a Conegliano, con un menù di pesce da far invidia ai più blasonati ristoranti milanesi.
Antipasti di granseola e di pesce cucinato alla maniera veneziana, oltre agli gnocchi di seppia crema di lenticchie e aceto balsamico.
Primi con paccheri all’astice, spaghettoni con le vongole di Chioggia e di secondo un fritto misto di gamberi, calamaretti a spillo, impanati con farina di riso e serviti con salsa zatziki.
Gelato con mirtilli sotto spirito e una mousse di cioccolato per concludere.
Due bottiglie di Prosecco di cui un Tre’ser delle Serre di Pederiva eccellente, preso grazie all’ottimo consiglio del direttore di sala.
Gilberto
.
15 Settembre 2024
10,0
Very friendly staff, delicious food, with a discreet atmosphere.
Thanks and good continuation.
C. Bndnll
.
12 Settembre 2024
10,0