The menu always features something new, but the traditional staples remain. Meticulously presented.
Always a pleasure to return to this restaurant.
Ornella Aureggi
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20 Luglio 2025
10,0
Everything was perfect, just as a restaurant should be!
Edoardo Bettati
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18 Luglio 2025
10,0
The atmosphere was very welcoming; we dined outside, with a truly lovely green space that made the view very pleasant. The lamps created a lovely atmosphere.
We ate very well; there were several options. Being pregnant, I had no problem finding several dishes I could eat. Even for dessert, they specified using pasteurized eggs.
The appetizers were excellent; I had a truly flavorful and balanced tart, and the culatello was also high-quality (my husband, of course, ate it).
The homemade pasta was delicious, with lots of fresh porcini mushrooms; the tortelli were among the best I've ever eaten.
The goose was very good and tender.
The desserts were also very popular; I had the yogurt mousse with meringue and strawberry sorbet, very fresh and a delightful way to end the dinner.
Camyls
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15 Luglio 2025
10,0
Refined and welcoming place. The outdoor garden is very beautiful. Good food.
Paola Ferrari
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08 Luglio 2025
10,0
We were there for a special family occasion and were pampered with excellent service and divine dishes.
Valentina Spanò
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06 Luglio 2025
10,0
Great experience at Trattoria Cattivelli! The location is very nice and has several rooms including those covered in the outdoor garden area. You can immediately notice the style and the above average level, especially if we are talking about a Trattoria and not a Restaurant. What can happen, in itself the location is rustic and the dishes are regional but the atmosphere is not exactly informal, on the contrary very composed and reserved, careful not to disturb the other guests. The dishes are very good and well presented, the service very attentive and friendly. It is due to thank you by complimenting the Chef! If you are in the area do not hesitate, the prices may be high compared to local trattorias but the quality is very different! Would I go back? Absolutely yes!
Paolo Immesi
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06 Luglio 2025
10,0
Excellent!
...nothing else to add
Andrea Chiarentin
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05 Luglio 2025
10,0
We returned to Cattivelli after many years and in addition to a beautifully renovated place, we tasted very traditional dishes well constructed such as tortelli piacentini and fried fish (arborelle, catfish and eel), giardiniera, maccheroncini with porcini mushrooms and also excellent desserts! The service was impeccable, in short the family passion is carried forward admirably with considerable commitment, very good! After lunch we then went for a walk along the bank of the Po, we saw cormorants and storks: in short, Isola Serafini is a place to discover in all its aspects!
Tiziana Salomoni
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23 Giugno 2025
10,0
Dare un giudizio "ottimo " esce raramente dalla mia penna, ma questo locale se lo merita a pieno titolo. Cucina a vista spettacolare. La qualità del servizio e la bontà delle pietanze servite sono cose che raramente si possono incontrare. Un plauso alla proprietà per la scelta non ha saturato lo spazio a disposizione affiancando più tavoli aumentando i coperti. Questo rende l'ambiente tranquillo e confortevole . Unica pecca secondo me sono i servizi igienici: un solo bagno per maschi ed un solo bagno per signore sono risicati per tutta la clientela. Spazio ne avete a disposizione per creare una zona più ampia.
5 pallini per tripadvisor equivale ad eccellente, non posso darvi 4 sarebbe stato "buono" , ma buono non ve lo meritate , siete per me " ottimo"notevolmente sopra. Eccellente se sistemate i bagni.
Prezzi molto onesti per la qualità del locale.
MarcoAngelo
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13 Maggio 2025
10,0
Dopo aver visto uno speciale in tv che parlava di questa trattoria, decidiamo di fare una gita fuori porta sull'Isola Serafini, visitiamo prima l'impianto di risalita dei pesci e poi ci fermiamo qui per pranzo.
Veniamo accolti dal personale , gentile, professionale, sorridente, doti che ci fan sentire subito a nostro agio.
Ordiniamo come antipasti, culatello Riserva 30 mesi di loro produzione, giardiniera di verdure di un'azienda agricola locale, salame delle colline piacentine, tutti saporiti.
Continuiamo con un ottimo primo, ravioli di borragine al ripieno di storione con cipolla rossa, deliziosi!
Proseguiamo con i secondi, frittura di anguilla , pesce gatto e acquadelle di fiume e cosciotto d'oca rosolato al forno con patate arrosto e ciliege al Gutturnio...entrambi i piatti ci hanno soddisfatto pienamente.
Concludiamo con la tazza delle streghe: tiramisù con cuore di zabaione, amaretti e ciliegie, una bontà.
Consiglio vivamente questa trattoria, vi sentirete accolti piacevolmente, avrete la fortuna di provare dei piatti preparati divinamente, di qualità , con ingredienti freschissimi.
Complimenti a tutto lo staff , ottimo lavoro, eccellente risultato!
LONINA79
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28 Aprile 2025
10,0