A bit hidden but a charming place with very well-cooked regional dishes
Francesc Sureda
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07 Giugno 2025
10,0
We had an excellent dinner here, great if you want to try some traditional local food. Our favorite was the seafood fregula, would really recommend that one. Also amazing seada dessert, something like a sweet fried cheese. Very good service. Also nice house wine.
Dominika Nosková
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06 Giugno 2025
10,0
The staff is super kind, friendly and welcoming, the food is a guarantee! You are a treasure in the center of Alghero
Francesca Aru
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04 Giugno 2025
10,0
I tried the snails proposed by the host attracted by the reviews and I confirm the absolute goodness. Winning recipe!
We then ate the porceddu with potatoes and sweet and myrtle all seasoned with very good cannonau house wine. I recommend and if possible we will return.
Giulia Mossenta
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31 Maggio 2025
10,0
Small place where it is better to book excellent and abundant dishes
Maurizio B.
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29 Maggio 2025
8,0
Ottima trattoria accogliente, offre cibo tipico sardo ed è quello che cercavamo. Ho apprezzato in particolare la fregola che aveva un profumo e sapore di mare che ricorderò a lungo, frutti di mare freschissimi. Abbiamo voluto assaggiare anche il tipico porceddu e come non finire in bellezza con una buonissima seadas😋😋😋!!!
gicosa
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28 Maggio 2025
10,0
Excellent traditional dishes, prepared with care. Quick service, relaxing atmosphere. Courtesy and kindness.
Antonio Di Matteo
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27 Maggio 2025
10,0
Trattoria in the historic center of Alghero, run by passionate, professional and courteous staff. Come here if you are looking for food cooked with the heart. A tip: the fregola with seafood is truly divine!
Alberto Bairati
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23 Maggio 2025
10,0
Very nice place located in the center of Alghero, we went there twice in a 5 day vacation. Excellent food and super friendly and helpful staff. Worth it. Recommended dish: suckling pig with roast potatoes.
donia gramolini
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23 Maggio 2025
10,0
Nel caratteristico centro storico di Alghero ci sono tanti ristorantini molto carini e l’altro giorno na abbiamo scoperto un altro: il Caragol, molto accogliente e gestito da Antonio e Maurizia, due persone molto gentili, simpatiche e molto attente alle richieste dei clienti. Noi abbiamo optato per un’ottima fregula alla pescatora, ottimi spaghetti alla chitarra con vongole e bottarga grattugiata e a scaglie e agliata all’algherese. Buonissima anche la catalana! Che dire? Ci ritorneremo! Senz’altro!
Rosanna P
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08 Aprile 2025
10,0