A very pleasant welcome, good advice, delicious food, including a succulent dessert!
We also bought a very good gift.
Thank you
frederique parpaix
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15 Marzo 2025
10,0
Excellent experience, worth taking into consideration
Marianna Bonanomi
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09 Marzo 2025
10,0
The food is very good, the food arrives promptly and is also very good
Gioele Attisano
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01 Marzo 2025
10,0
Great food, Great wine.
Cozy and clean environment. Refined cuisine, professional staff.
Sabrina Saguato
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21 Febbraio 2025
10,0
Because he loves Ligurian cuisine ... very refined and the ideal place .....
claudio colombarolli
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15 Febbraio 2025
10,0
Good products but not adequately valued, service not up to par with errors on orders, decent value for money
carlo oriani
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06 Febbraio 2025
6,0
The porridge! Really rubbish! It absolutely doesn't reflect Ligurian farinata....either they make a little and then reheat them, or they just aren't capable...I lean towards the second...I hope.
Beck CGB
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21 Gennaio 2025
6,0
We also ate for the end of the year dinner, without a big dinner, as we were looking for. All excellent, freshly cooked, fragrant and light. We received excellent advice on the choice of food and wine, the owner and staff were very kind, friendly and helpful. And with so much patience!!!
Thank you!!!
Irene La Valle
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15 Gennaio 2025
10,0
Pour déguster la cuisine ligurienne, c'est l'endroit où il faut manger.
Service souriant et convivial..très pro....
Cuisine de qualité...bons produits..quantité très satisfaisante dans les assiettes.
Tout était bon.
Attention, réservation conseillée.
jean-max v
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12 Dicembre 2024
8,0
Accompagnati da un bicchiere di buon vino locale, suggerito sapientemente dal cameriere , i piatti di pesce da noi scelti hanno espresso tutta la loro potenza di gusto. Crudi di mare sopraffini con crumble di wasabi e zenzero rosa ( meraviglioso abbinamento) , acciughe affumicate del Cantabrico con burro e stracciatella di burrata da leccarsi i baffi e poi un intramontabile Brandacujon delicato e spumoso sono solo alcune delle proposte del menu’ dove la tradizione ligure incontra la moderna concezione di cucina. Una particolare menzione al fish and chips alla ligure composto da acciughe fritte, patate e maionese al basilico. Non ci si ferma qui: lo stroscio, un biscotto di Pietrabruna, paese dell’entroterra, si sposa perfettamente con la crema di gelato fior di latte e lo zabaione fatto in casa.
Il personale accoglie con un sorriso i clienti che coccola dall’antipasto al caffe’. Complimenti a tutti!
Assolutamente consigliato
Laura B
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23 Novembre 2024
8,0