I rarely leave reviews, but this place deserves it: we were guests at my nephew's baptism in this estate and they were really kind in preparing us two vegan menus that had nothing to envy from the "normal" ones, in fact they even let us find the dessert (very few times has it happened to be found in other places). Very kind staff (especially for the holy patience of the waiters!).
Absolutely recommended, even by vegans!
tiziana ciccarelli
.
06 Agosto 2024
10,0
I was very satisfied with the choice I made for my son's baptism, I had never been, so I had some fears, but instead they satisfied me and followed everything... I recommend both for the professionalism and the quality, I had the congratulations from all the guests
Sabrina Vignone
.
07 Luglio 2024
10,0
You were fantastic last night!!! The structure is perfect to accommodate every need. The quality buffet satisfied even the most refined palates. The DJ was excellent and the entertainer for the children was very sweet. All the waiters and Mr. Enzo friendly and helpful. The Chef... what am I telling you to do?!?!?! Good, handsome and present in the kitchen and at the right time in the dining room. And you Carmela, discreet and helpful... as always a guarantee... thanks for everything
Eleonora D'Alessio
.
03 Luglio 2024
10,0
We went yesterday for the baptism of our son and we were very happy as I told them maybe they would all work like this, I recommend this restaurant to everyone like you because the food is excellent, very polite staff is available at any time I thank the super Chef Alessio Gaetano for Sala is Mrs. Claudia, we will definitely see each other again on other occasions
Antonio Berrettino
.
23 Giugno 2024
10,0
Siamo stati ieri per il battesimo di nostro figlio è siamo rimasti contentissimi come ho detto a loro magari lavorerebbero tutti così,consiglio a tutti come voi questo ristorante perché si mangia benissimo personale molto educato è disponibile in un ogni momento ringrazio Il super Chef Alessio Gaetano in Sala è la signora Claudia ci rivediamo sicuramente in altre occasioni
Antonio Berrettino
.
23 Giugno 2024
10,0
we went last night, my partner and I had a nice experience, delicious first and second courses, polite and professional staff, very nice, I recommend it
Ferdinando Musto
.
14 Giugno 2024
8,0
I celebrated my son's communion on May 12, 2024, everything was perfect from the excellent food to the excellent service,....the owner was an exquisite person and available in all the requests we made. A special thanks goes to the dining room staff and specifically Gaetano, an exceptional boy, and chef Alessio who delighted us with his dishes. Congratulations to all the staff of the Fratoni estate
Anna De Marco
.
13 Maggio 2024
10,0
Sono andata in questo splendido posto per un pranzo con la mia famiglia.
La location è molto bella, con un design moderno e oltre a essere panoramica c'è anche uno spazio esterno con un giardino molto bello e curato, di cui non abbiamo potuto usufruire perché il tempo non era dei migliori.
Io purtroppo non vivo più a Napoli da tanti anni e una delle cose che più mi mancano della mia città è proprio la cucina.
In questo frangente, devo dire davvero che questo pranzo è stato indimenticabile.
Lo chef Alessandro, per me è un genio.
Ha deliziato tutti noi con delle specialità create da lui che uniscono tutta la bontà della cucina napoletana rivisitandole in chiave moderna.
Antipasto iniziato con una frolla fatta in casa con sopra una mousse a base di mascarpone e guarnita con una fantastica salsa di barbabietola, per poi stupirci con un polpo cotto perfettamente e poi grigliato, accompagnato da friarielli e un localissimo tarallo napoletano...Magnum di baccalà, con la parte esterna fatta con nero do seppia, lime e granella di nocciole.. una cosa mai vista prima, impossibile descrivere il gusto di questa squisitezza (ah..a me non piace il baccalà), per poi continuare con un sublime toast con la triglia, farcito divinamente, da mangiare come un panino...Continuando poi con la celeberrima impepata di cozze e parmigiana di melanzane, cucinate alla perfezione, proprio come vuole la tradizione napoletana...
Spettacolari i primi, i paccheri con la cernia erano divini e il risotto guarnito con un pizzico di caffè mi ha fatto sembrare di trovarmi in un ristorante pluristellato.
Il filetto di orata cotto a bassa temperatura, morbidissimo, con un particolarissimo ripieno di patate tagliate sottili e la provola napoletana è uno dei piatti più delicati che io abbia mai mangiato.
E per concludere, un dolce incredibile: un cuore glassato con fragole ripieno di crema chantilly al limone e fragole.
Il tutto impiattato un maniera superba e raffinata.
Un plauso devo farlo sopratutto ai camerieri, gentilissimi e super professionali, sono stati attentissimi a tutte le nostre esigenze, ho apprezzato moltissimo anche il continuo accorgersi di quando stavamo per finire acqua e pane.
Per concludere, non conoscevo questo posto, dove tornerò sicuramente e lo consiglio anche per eventi speciali vista la bellezza anche della location.
Un vero peccato averlo scoperto proprio adesso.
Una giornata in famiglia e un pranzo che non dimenticherò mai.
Complimenti e soprattutto GRAZIE. . Alla prossima🙂
Elena M
.
23 Aprile 2024
10,0
I've wanted to review the place for a while... Quality and friendliness.... I brought my friends here for the first time on New Year's Eve, asking them not to judge this evening because we know that dinners tend to be not to give the best for the large number of people and the speed with which one has to serve.... But what can I say.... Most impeccable more than the other times,... Very honest price!!!! Everyone is happy.. well done
ROSA DANESE
.
16 Febbraio 2024
10,0