Cozy place and uncommon and well-conceived fish dishes
Nino Mingoia
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29 Marzo 2025
10,0
Excellent staff, quality dishes, welcoming atmosphere 😘🤩
Domenica Morello
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29 Marzo 2025
10,0
Magical Experience, for years on all of our family's most important occasions, we have found ourselves in this splendid venue, where we seem to feel at home. Refined environment but different from the usual trendy places that are all the same. Very kind and knowledgeable staff, a sommelier not to be underestimated who recommended two excellent wines. Tastings of appetizers are a pleasure for the palate. This time I took a non-traditional Genoese pasta but with tuna, amazing. Desserts always at the top, no restaurant will ever be able to reach this level, desserts usually leave a lot to be desired. Prices appropriate for service and dishes. Advised
Maria
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28 Marzo 2025
10,0
wow. I have never eaten so well. pasta with an exceptional sauce, indescribable octopus, prawns, and dessert I have never eaten so well. love in this restaurant is inevitable. splendid service. I couldn't recommend it more.
carlotta albanese
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23 Marzo 2025
10,0
Originale, accogliente.
Leggendo qualche recente recensione negativa avevo avuto la sensazione di aver sbagliato locale da recensire ma controllando bene direi di no. La taverna kerkira è un posto accogliente e ricorda i tipici locali del Peloponneso che per la ristorazione utilizzano volentieri la propria casa, il celeste alle travi e porte interne ricordano senza ombra di dubbio che la Grecia si trova anche a Bagnara Calabra, nessuna attesa eccessiva tra una portata e l ‘altra, anzi, il personale di sala, due ragazzi, sono attenti e da lontano notano ogni mancanza, si muovono con discrezione e cortesia, i primi assaggiati sono davvero ben fatti, gli antipasti con l immancabile saganaki sono finalmente una alternativa ai locali che un po’ come le catene di montaggio propinano il solito crudite’ o antipasto di terra, le materie prime servite sono esaltate in maniera semplice, assaggiate i gamberetti, con ogni variante, sono squisiti, forse i dolci non sono il best plate, ma difficile arrivare con tanta fame se passi da tutte le portate, prezzi nella norma in relazione alla qualità, bel posto, consigliato a chi si è un po’ stufato del solito posto e vuole provare una serata alternativa di sicuro gradimento, bravi.
wolveandwolves
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13 Marzo 2025
8,0
Everything perfect. Warm, quiet and welcoming environment, very intimate. Amazing dishes, the pancakes with mussels and the cod tartare are absolutely worth trying. Absolutely negligible prices for the quality. We will definitely be back.
Chiara Malena
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09 Marzo 2025
10,0
A splendid dinner that developed like a journey through flavors rich in nuances and full of local and Mediterranean suggestions. The Kerkira Tavern is a place of the soul, not a simple restaurant, where you can always receive adequate advice and an invitation to taste excellent flavours.
Stefano Santasilia
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25 Dicembre 2024
10,0
I had dinner on December 6, 2024 with friends. I ordered amberjack carpaccio and a pumpkin puree with prawns, good quality. What I want to highlight instead is the lack of friendliness and coldness with which customers are welcomed. I live in Milan where there is excellent catering and, beyond what one may mistakenly think, a familiarity is often created with the restaurateurs and with the staff who always serve with courtesy and sociability. This report is not intended to be a sterile criticism but I believe it is appropriate to remind restaurant owners that kindness and the warmth of a smile are the main ingredients for satisfying the customer and guaranteeing a good review.
Giovanni Fio
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08 Dicembre 2024
6,0
The best restaurant in all of Calabria. Excellent quality of raw materials and well-prepared dishes. I would go back again and again if it weren't for the fact that it's so far away for me.
Denise Lupinacci
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04 Dicembre 2024
10,0
In centro a Bagnara, il paese delle mitiche sorelle Bertè, troviamo questo storico ristorante di cucina greco-calabra di mare, segnalato anche sulla Guida Michelin.
Piatti iconici della tradizione vengono proposti con combinazioni nuove e appetitose.
Abbiamo molto apprezzato le frittelle di cozze con salsa tzatziki, la feta "saganaki" cotta nella terrina con pomodoro e cipolla, i calamari arrosto ripieni di feta e il filetto di spigola in agrodolce.
Per completare un ottimo gelato di vaniglia con salsa di arancia.
Servizio educato.
Ambiente intimo e gradevole.
Prezzi adeguati.
Cinzia V
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10 Novembre 2024
8,0