I was surprised by the place; it's charming, especially with its historic ceiling and staircase. Perhaps the decor could use a refresh, but what really matters is the food: out of this world, you can taste the quality, perfectly cooked, and absolutely mouthwatering! The prices are more than fair (€30 for two, including two first courses and a second course) and the portions are generous. I'll definitely be back!
Antonio Motta
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19 Settembre 2025
8,0
A must-try, the owner is friendly, and the chef, Simone, is top-notch. Traditional and local dishes with innovative twists.
The wild boar with chickpea hummus is spectacular, along with fried porcini mushrooms with a wild garlic sauce. And to finish, the must made with una frambors... it evokes all the flavors and memories of childhood.
You have to go and try it. It's worth it at least once, and there's plenty of space between tables. It's also suitable for parties.
Michela Carolfi
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11 Settembre 2025
10,0
Everything was good and the staff was very kind. The food was perfect. ❤️
Ganna Velenchuk
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26 Luglio 2025
10,0
We went for lunch. A historic restaurant in Piacenza where chef Simone prepared wow dishes for us. Everything was good. The cellar offers a refined selection. We will be back
Les Nouvelles Esthetiques
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12 Giugno 2025
10,0
Locale molto accogliente, elegante negli arredi e tavoli ben distanziati fra loro...per poter godere di un pranzo o una cena in serena tranquillità con i propri commensali.
Ottima la cucina, completamente rinnovata con nuove portate ricche di nuovi sapori e colori ma anche piatti tradizionali locali...come bomba di riso o pisarei e faso'....sempre buonissima la pizza che qui puoi trovare anche in versione alta al trancio.
Abbiamo mangiato molto bene, dall antipasto.....al dolce ...con torte prodotte dalla cucina
I tempi d attesa sono stati giusti per i piatti ordinati...e abbiamo pagato il giusto prezzo .
Consiglio per chi vuole mangiare qualcosa di veramente particolare...e di ottima qualità...ma anche per chi si accontenta di un ottima pizza...o di un buon piatto di salume accompagnato con torta fritta.
Ci torneremo sicuramente e porteremo i nostri amici
Alessia F
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02 Giugno 2025
10,0
I ate in this place.... I ate like a god.... Typical menu of the place... Kind staff and a very good braised meat guys.... Well done to everyone but surely the chef wins the competition!!! Champions Cup 💪💪
Giuseppe Marconato
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17 Maggio 2025
10,0
Cozy and convenient, excellent pizza and more.
Carlo Strozzi
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27 Aprile 2025
10,0
Si sente che in cucina c’è una ventata nuova: i piatti sono originali, pieni di idee e squisiti. Il capriolo alla menta è stato una chicca, un piatto che non mi aspettavo e che mi ha davvero stupito. Complimenti allo chef, è stato un piacere scoprire sapori nuovi. Tornerò per provare altri piatti!
Davide Finocchi
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19 Aprile 2025
10,0
Dinner with friends, good service and friendly staff. Very good dishes, I found the sheep chops to be amazing.
Mattia
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17 Aprile 2025
10,0