Good food with fresh seafood and fish, very nice place, friendly staff and fantastic desserts!
Agnes
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13 Maggio 2025
10,0
Everything was excellent, starting from the bread and crackers, through the pasta the fish and perhaps the best of all, the desserts! Our best meal throughout Sorento and one of the best food experiences all in all in Italy.
Adam
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13 Maggio 2025
10,0
Everything was spectacular. Location, food and hospitality! The photos speak for themselves...
Elena Grassi
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12 Maggio 2025
10,0
Characteristic atmosphere, excellent food but don't expect large portions
Nice place!
Sara Cannoletta
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10 Maggio 2025
8,0
Spectacular dinner. Amazingly raw, competent and polite staff. Extensive wine list. An evening to remember!
Alessandro Balani
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06 Maggio 2025
10,0
While looking for a nice little restaurant on the port, we found this place where comfort, refinement and good seafood cuisine reside. The place is not suitable for small budgets because we are talking about dishes between 18 and 25€ with luxurious options at more than 50€ for lovers of exquisite products. I would also say that the quality of the food is definitely worth the price (the fettuccini with shellfish carpaccio are succulent) and the staff is super welcoming and gives good advice on the choice of wines.
Laurent A.
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02 Maggio 2025
10,0
Frequented several times now
Very fresh fish with local and seasonal products
High quality and consequently high value for money
Cod tempura
Great fried fish
My favorite dishes
Angelo Maggioni
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29 Aprile 2025
10,0
Very fresh and excellently prepared dishes. The terrace overlooking the sea is worth the trip, as is the bread made in the oven located on the terrace. Great service and some bakery products can also be purchased on site if available.
Nico Desta
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27 Aprile 2025
10,0
Location strepitosa con vista mare direttamente sull'Adriatico della marina di Tricase porto, arredi in stile marinaro semplici ma curati, servizio attento con personale giovane, motivato e molto preparato, menu praticamente di solo pesce con ingredienti freschissimi e di grande qualità, piatti in attento equilibrio tra tradizione salentina e innovazione, cucina di alto livello (il fritto senza spine, un piatto non facile, è squisito e leggerissimo), carta dei vini molto interessante (ma purtroppo le bottiglie in lista spesso non sono tutte disponibili), prezzi medio-alti ma comunque nella norma. Attenzione, la prenotazione è d'obbligo. Nel complesso, tra i ristoranti migliori che abbiamo sperimentato in Salento. Bravi!
Il Gastronauta
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06 Aprile 2025
10,0
Posto curato e servizio impeccabile. Non è la prima volta che ci veniamo con la mia famiglia ed è davvero una garanzia. Pesce fresco e ben cucinato. Anche i dolci molto buoni, l’unico appunto che posso fare è sui tubettini che, a mio gusto, sapevano un po’ troppo di basilico.
Costanza P
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25 Marzo 2025
8,0