Taverna del Porto In Tricase

8,1

Basado en 3.066 opiniones encontradas en 2 webs


tend

10
Di 75
in Tricase
4
Di 43
di cucina Italiana in Tricase

Gestione recensioni

Good food with fresh seafood and fish, very nice place, friendly staff and fantastic desserts!
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13 Maggio 2025
10,0
Everything was excellent, starting from the bread and crackers, through the pasta the fish and perhaps the best of all, the desserts! Our best meal throughout Sorento and one of the best food experiences all in all in Italy.
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13 Maggio 2025
10,0
Everything was spectacular. Location, food and hospitality! The photos speak for themselves...
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12 Maggio 2025
10,0
Characteristic atmosphere, excellent food but don't expect large portions Nice place!
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10 Maggio 2025
8,0
Spectacular dinner. Amazingly raw, competent and polite staff. Extensive wine list. An evening to remember!
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06 Maggio 2025
10,0
While looking for a nice little restaurant on the port, we found this place where comfort, refinement and good seafood cuisine reside. The place is not suitable for small budgets because we are talking about dishes between 18 and 25€ with luxurious options at more than 50€ for lovers of exquisite products. I would also say that the quality of the food is definitely worth the price (the fettuccini with shellfish carpaccio are succulent) and the staff is super welcoming and gives good advice on the choice of wines.
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02 Maggio 2025
10,0
Frequented several times now Very fresh fish with local and seasonal products High quality and consequently high value for money Cod tempura Great fried fish My favorite dishes
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29 Aprile 2025
10,0
Very fresh and excellently prepared dishes. The terrace overlooking the sea is worth the trip, as is the bread made in the oven located on the terrace. Great service and some bakery products can also be purchased on site if available.
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27 Aprile 2025
10,0
Location strepitosa con vista mare direttamente sull'Adriatico della marina di Tricase porto, arredi in stile marinaro semplici ma curati, servizio attento con personale giovane, motivato e molto preparato, menu praticamente di solo pesce con ingredienti freschissimi e di grande qualità, piatti in attento equilibrio tra tradizione salentina e innovazione, cucina di alto livello (il fritto senza spine, un piatto non facile, è squisito e leggerissimo), carta dei vini molto interessante (ma purtroppo le bottiglie in lista spesso non sono tutte disponibili), prezzi medio-alti ma comunque nella norma. Attenzione, la prenotazione è d'obbligo. Nel complesso, tra i ristoranti migliori che abbiamo sperimentato in Salento. Bravi!
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06 Aprile 2025
10,0
Posto curato e servizio impeccabile. Non è la prima volta che ci veniamo con la mia famiglia ed è davvero una garanzia. Pesce fresco e ben cucinato. Anche i dolci molto buoni, l’unico appunto che posso fare è sui tubettini che, a mio gusto, sapevano un po’ troppo di basilico.
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25 Marzo 2025
8,0

Ristoranti simili a Lecce

8,1
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Recensioni

Incoho Ristorante

03/05/2025: At Incoho, chef Vito Murrone offers refined cuisine that combines technique and local identity. The entrée of seared cuttlefish on red cabbage cream opened the dinner with elegance and balance. Next, the spaghettoni with lobster confirmed the high level of the proposal, with a tasty and well-measured sauce. We also tasted a selection of raw and seafood carpaccio, carefully prepared and of excellent quality. To close, the Incoho Tiramisu: a well-structured dessert that reinvents a classic with personality.
03/05/2025: High-level dinner at Incoho, led by chef Vito Murrone, who offers creative cuisine rooted in the territory. We started with a selection of raw and seafood carpaccio, very fresh and well presented. The spaghettoni with lobster was perfectly balanced, while the grilled octopus on stracciatella impressed with its tenderness and successful combination. A cuisine that enhances the raw materials with technique and taste.
8,1
575
Recensioni

Bar Fonte Dei Messapi

16/05/2025: Una piacevole sosta in questo piccolo ma accogliente bar, personale gentile, prezzi nella norma e servizio rapido! Che dire ne vale la pena!
06/05/2025: Frappé gustoso, servizio ottimo. Personale cordiale e sempre sorridente. Atmosfera rilassante. Esperienza da rifare!!!

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