Stube Bianca In Livinallongo del col di lana

6,2

Basado en 66 opiniones encontradas en 2 webs


tend

13
Di 27
in Livinallongo del col di lana

I clienti commentano i loro piatti di...

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Recensioni Nota
Google 141 8.8
Recensioni Nota
TripAdvisor 4 5
The service personnel are very efficient and nice. Food is average.
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.
23 Marzo 2025
6,0
I often stop in this place for a beer or like tonight for a delicious piadina!! The boy, Michele is great!!
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19 Marzo 2025
10,0

Ristoranti simili a Belluno

6,2
97
Recensioni

Cinotti Bar Gelateria

02/08/2025: The bar is located in the town square, a plus because it attracts the comings and goings of people, each caught up in their own stresses, their own more or less hectic schedules, their own toils and joys in life. I often start my days here, and find excellent coffee here, which chases away the ghosts of the night and strengthens me to face the "predators of the day." The gelato, then, works better than many useless psychologists (to whom people naively trust, I think). An gelato of this high quality, artisanally made using impeccable traditional methods, can console, pamper, and numb a little from ongoing sorrows. If we look at the tastiness, I'd be two sizes too big, but I think the saying, slightly adapted, holds true: "a scoop of good gelato a day... keeps the blues away." Andrea, a true biker and a true creative, ventures into new flavors, even unusual ones, but always delicious, as well as colorful, like the Dubai or "Lago di Santa Croce" flavors. I've always loved Malaga, with cream... "a real medicine." Andrea invents, his sister Monica welcomes you with a refined and elegant manner (which isn't often the case), Gloria works professionally and precisely. The display case of ice cream cakes, constantly updated, is a showcase of other temptations (but..."sin, at least every now and then, don't sin"). A true barista knows how to listen but also how to feign deafness, how to offer a word if asked but also how to remain silent when necessary, a true barista knows how to heal (I repeat: better than many psychotherapists, and for lower fees) the loneliness of customers. There's no shortage of friendly "snack buddies," regulars where daily socialization provides critical food for thought, often more interesting than the conformity and indoctrination of mass media, digital media, and the like. I'm a teacher who loves to reflect and write: in my experience, educational moments are more likely to occur at the bar than in formal bureaucratic meetings. In short... a short but important break and refreshment.
09/06/2025: We were at the nearby lake and stumbled upon this gelateria by chance. The ice cream is fantastic and the staff is super friendly. The Italian owner speaks perfect German, having previously worked in Germany, including Goslar and Hanover.
6,2
100
Recensioni

Ristorante Lago Pianozes

27/01/2025: Ho cenato con mia moglie e mio figlio il primo giorno della nostra settima bianca, sono 15 anni che vengo a cortina ma non lo conoscevo, è stata una piacevole sorpresa, ottimo servizio, ottimi piatti di grande gusto e fantasia, quindi lo chef veramente bravo, ma ad un certo punto abbiamo ordinato 2 calici di vino, capisco che siamo turisti ma non siamo cretini però !!! 12 € a calice che era meno di un dito, praticamente 2 calici invisibili 24 € ma state fuori di melone proprio ! Io sono un ristoratore e conosco benissimo le spese, i costi ecc… ecc… la media di un calice di rosso locale si aggira dai 5 ai 7 € Capisco la location, avrei capito 8/9/10 € ma 12 € un filo di vino versato nel calice è veramente una presa in giro e se posso dare un consiglio non tirate troppo la corda, perché a Cortina state esagerando un po’ tutti e il calo purtroppo è visibile in tutto il paese, fatevi 2 domande e datevi 2 risposte, è bello lavorare con la gente ricca ma il volume lo fanno le persone medie, il popolo da cui è formata per la maggior parte la nostra nazione, comunque scente vostre… il mio rimane un umile consiglio, ripeto a dire, tutto ottimo, tutto bello, ma alcune cose stonavano nel contesto… tutto qui, comunque complimenti ai camerieri e allo chef.
25/12/2024: Ogni volta un piacere…servizio sempre attento..i piatti di Max non sono MAI banali…ed il palato ringrazia…Adriana e lo staff sono empatici e professionali…a Cortina d’Ampezzo sono i numeri 1!!!

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