Un tuffo in Sardegna in una fredda serata invernale. Piatti tipici ben fatti, gustosi e saporiti, con un rapporto qualità-prezzo eccellente. Lo consiglio e tornerò volentieri per assaporare altri piatti della tradizione isolana.
Gianluca
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04 Febbraio 2025
9,5
A surprising evening, excellent dishes with a unique flavour... if you close your eyes you feel like you are in Sardinia... excellent wine, very kind staff... we talked about papassini and they exceptionally brought them to the table with their exceptional myrtle... you really have us excited. What can I say... congratulations and see you soon!
Camilla C.
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31 Gennaio 2025
10,0
I had lunch with a couple of friends and we discovered some excellent Sardinian cuisine, we ate "à la carte" but they also offer a tourist menu for 12 euros. All plentiful and well presented. The dessert, I chose the classic tiramisu, it left me speechless.. Finally the real tiramisu.. Delicious and made to perfection
Nadia Scalon
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27 Gennaio 2025
10,0
Locale accogliente e personale gentile.... Buona scelta di piatti tipici sardi.... Ottimo il pecorino sardo alla piastra su pane carasau e miele.... Ottimi i malloredus alla campidanese con sugo di salciccia... ottima la seadas con miele... in definitiva è stata un ottima esperienza che riproverò e consiglio di provare
Silvano
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19 Gennaio 2025
8,0
We came for lunch this summer, it's been a while but we still wanted to leave our review because we were very happy and satisfied.
The place is very well looked after, it is not difficult to find and parking is not very difficult.
The staff was kind, helpful and welcoming, ready for our every request (one of us doesn't eat cheese).
The dishes were one better than the other, everything perfect and took us back to Sardinia for a moment.
The right bill for what we ate. We recommend it and can't wait to return
Exploria srls Matteo_Contini
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14 Gennaio 2025
10,0
Christmas lunch as excellent as the welcome. Speed and quality. Thank you with all my heart
rossella tenardi
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14 Gennaio 2025
10,0
We returned for the second time and the experience was positive, like the first, we will definitely return again.
Angela Vinzi
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12 Gennaio 2025
10,0
dinner for 2, I am half Sardinian and he was persuaded by me to try Sardinian cuisine, we had a great time and they have excellent Sardinian cuisine. the baked Sardinian suckling pig is the bomb! Top marks to you and your team guys!
Alessandra Pozzar Attili
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12 Gennaio 2025
10,0
Carino il dehor su Via Milano, soprattutto quando siamo andati che faceva caldo. Piatti ben presentati e abbondanti, rapporto qualità prezzo giusto con lo sconto applicato di TheFork. Ho apprezzato molto il polipo. La Fregola era abbondante e saporita. Si mangia bene senza troppe pretese
combat_3
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12 Ottobre 2024
8,0
Devo dire senza infamia e senza lode i piatti sono arrivati un pochino freddi 2 primi 1 secondo e 1 contorno mezzo vino 2 acqua 67 euro. Non torneremo ma solo perché il mangiare non era eccolente.
mangiobene
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08 Ottobre 2024
6,0