The restaurant "Rosso Barrique Enoteca Osteria" was an extraordinary discovery! Chef Simone's cuisine is simply exceptional, each dish is a unique experience combining authentic flavors and high quality ingredients. The atmosphere is welcoming and refined, perfect for a special evening. Particular praise also goes to Simone's wife, Silvia, very kind and extremely polite, who made our evening even more pleasant with her warm hospitality. I will definitely come back, it's a place that really deserves to be visited several times, also because they continually renew their dishes.
Alessandra Coletto
.
24 Agosto 2024
10,0
Rosso Barrique Enoteca Osteria del Pesce is a true jewel hidden in the heart of Calabria. Chef Simone's cuisine is an extraordinary culinary experience, where each dish enhances the authentic flavors of the sea with surprising creativity. The welcoming and refined atmosphere, combined with impeccable service, makes every visit unforgettable. The selection of wines is exceptional, with fine labels that perfectly accompany the fresh fish dishes. I highly recommend this restaurant to anyone looking for a unique and unforgettable gastronomic experience in Calabria.
Commenta Andrea
.
24 Agosto 2024
10,0
Arrived from Veneto, best fish ever eaten, delicious dishes, excellent service, the owners made us feel at home, excellent imagination on the dishes, excellent wine, we will definitely return
Niko Pasello
.
23 Agosto 2024
10,0
Abbiamo pranzato in questo ristorante consigliatoci da gente del luogo, dove siamo stati accolti calorosamente nonostante l'arrivo in tardo orario. La simpatica Silvia ci ha minuziosamente descritto l'offerta del giorno, tutta a base di pesce freschissimo. Non abbiamo preso un menù completo ma quello che abbiamo mangiato è stato sufficiente per apprezzare l'alto livello offerto dallo chef Simone. Mio figlio ed io abbiamo pranzato con un antipasto composto da 4 diverse proposte, deliziose; menzione speciale per il tonno con maionese alla barbabietola, abbinamento davvero azzeccato, delicato ma al contempo saporito. A mia figlia è stato preparato un piatto di paccheri con un ragú di spigola appena scottata, con un sugo di pomodoro fresco preparato al momento che ne ha esaltato il gusto. Anche la carbonara di mare è stata ottima; solitamente quella proposta da altri ristoranti non mi convince ma in questo caso si sono veramente superati, soprattutto per l'uso della ventresca di tonno. Buonissimo infine anche il semifreddo al cioccolato.
Assegno perciò la mia personale stella, sicuro del fatto che, presto o tardi, arriverà certamente anche un riconoscimento più prestigioso del mio.
Luigi P
.
19 Agosto 2024
10,0
I was there for dinner with some friends. We ate very well and in abundance. The dishes are original, surprising and tasty. Their fish carbonara is highly recommended!
ROM - EO
.
17 Agosto 2024
10,0
The passage from Vibo Valentia cannot fail to include a visit to Rosso Barrique where Silvia will welcome you with kind professionalism and Simone will delight you with dishes that enhance local products, enhancing their organoleptic qualities with a touch of creative and at times bold international note.
The highly recommended gourmet tasting, a journey into taste!
Score 10. Maria Rita and Martina.
Maria Rita D.
.
07 Agosto 2024
10,0
Welcoming atmosphere, kind and friendly staff, very good food, fresh fish.
Super recommended ☺️
Teodoro Tirinato
.
01 Agosto 2024
10,0
Locale molto accogliente, gestori attenti al cliente, premurosi e disponibili. Materie prime di ottima qualità e fresche. Ritorneremo sicuramente.
Ilaria
.
09 Aprile 2024
10,0
Una esperienza gourmet a Pasquetta, una bella scoperta in quel di Vibo Valentina, in un ambiente familiare vieni coccolato dai due titolari,lo chef e la moglie, tra mille portate a livello di ristoranti stellati....un merito ulteriore accettano il cane con naturalezza
Paride S
.
01 Aprile 2024
10,0
Ottima esperienza con una nota superlativa alla signora Silvia e al cuoco...
Unico dispiacere la mancanza del pos (rotto)...
Giuseppe
.
25 Marzo 2024
10,0