Excellent restaurant, very friendly and super efficient staff. Excellent food quality. Highly recommended. Thanks and a thousand
Antonio Dedola
.
18 Novembre 2024
10,0
Beautiful experience, attentive service, breathtaking location, typical but at the same time modern. Top seasonal porcini mushrooms, sheep meatballs, suckling pig and recommended house Cannonau wine.
Fabio Musiu
.
17 Novembre 2024
10,0
A rainy autumn day pleasantly spent in the Nuoro area with a stop for lunch in the Maiutoghi restaurant where we tasted typical local food, beautifully cooked, plentiful and really good. Compliments!!!!
Paola Cocco
.
11 Novembre 2024
10,0
We came across it by chance but it was a real surprise, very nice place, welcoming and very kind staff, exquisite dishes, absolutely recommended, traditional Sardinian dishes with a touch of refinement.
carmela deiana
.
03 Novembre 2024
10,0
The venue is beautiful! Truly a pleasure to dine there! The service is very professional and kind and the food simply delicious!
We had: 2 goat's kisses (a spectacular fresh cheese), 2 portions of potato and fennel meatballs whose name unfortunately escapes me, ravioli filled with cheese with wild boar ragout and a roast cockerel + potatoes.
A dessert, coffee and bitters, water, a beer and a spritz for €106 in total. Right portions. Well done
Manuela Internicola
.
01 Novembre 2024
10,0
What can I say, a perfect lunch to say the least, from the moment of arrival until the bill everything was impeccable.... Even though we made a request outside the menu, i.e. a round of mixed land appetizers not included in the menu, the owner had no problem whatsoever. he satisfied us.... the only advice is to go well equipped with a lot of hunger because the courses are truly plentiful!!! We will be back.... see you soon ps the porcini mushrooms 10+++++
Stefano Dellorfano
.
27 Ottobre 2024
10,0
I stumbled upon it by chance, welcoming environment and friendly and friendly owners, very good food, excellent service. Thank you for a nice day.
Anna Armellino
.
20 Ottobre 2024
10,0
I recommend it, delicious dishes, warm service, perfect pig, if you pass by, stop by, or if you have time, go there.
Gianfranco Di Gennaro
.
14 Ottobre 2024
10,0
È difficile dare un tre stelle a questo ristorante e non me ne voglia il proprietario. Dopo una giornata a camminare per scendere a Gorropu con mio nipote decidiamo di sceglierlo rispetto al ben noto Su Gologone frequentato in tempi passati (la prima volta nel 1975 ). Veramente un bell'ambiente sia all'interno che nel giardino. Passando al cibo: pane carasau buonissimo e non è una banalita'. Significa attenzione al prodotto. E per questo le aspettative erano alte. Due primi. Generalmente li dividiamo, ma in questo caso ognuno ha preferito mangiare il proprio. Io ho preso dei tortelli con della ricotta sublime, lo ammetto avrei fatto il bis. Mio nipote degli gnocchetti altrettanto buoni anzi issimi. Trova conferma la qualità dei prodotti e la sapienza della cucina. Dimenticavo il vino: un bicchiere di ottimo Nepente. Un vino dimenticato, ma tornato a casa ho constatato che ne ho ancora una bottiglia acquistata insieme ad altre in tempi migliori!. E possiamo ai secondi: uno spezzatino di cinghiale buono ma non eccezionale (vivo in Umbria e so' di cosa parlo) ma la delusione è stata il maialino. Cotenna secca e carne stoppacciosa. Non so' da cosa sia dipeso ma non era all'altezza. Forse l'essere lunedì. Mi dispiace, sicuramente un incidente di percorso. Lo auguro al proprietario e spero che in una nuova visita appaghi il mio palato con quel prodotto.
Giorgio 971
.
17 Luglio 2024
6,0
Super god service og søde tjenere. Rigtig lækkert lokalt og autentisk mad. Vi kom som familie med 3 børn og to voksne og valgte lidt af hvert af antipasti, primi piatti, second piatti og dessert. Super lækkert at prøve lidt forskelligt. Rigtig hyggelig gårdhave.
HelleBitsch
.
17 Luglio 2024
10,0