Excellent restaurant, first time I go there and had the opportunity to try Sardinian cuisine.
But I have to say that the food was really good, the place was comfortable and the staff were very kind.
Heradio Manuel Herrera Agurto (Ilbando)
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15 Febbraio 2025
10,0
I go very often on my lunch break. Excellent value for money. Friendly and family atmosphere. I also recommend for themed dinners.
marco fiorini
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10 Febbraio 2025
10,0
Very nice, good food, typical Sardinian cuisine.
A nice surprise.
Piero Toncelli
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21 Gennaio 2025
8,0
Ho cenato qui con un paio di amiche: il locale è carino e il servizio attento, i piatti sono molto migliorabili. Proceddu un po’ secco , patate ottime . Culurgiones niente di che , seadas così così ! Credo che potrebbero migliorare molto la cucina comunque il locale era pieno e tutto sommato voglio lasciare un voto medio con tanta tanta voglia di incoraggiare! C’è parcheggio e i prezzi sono bassi. Ottima la grappa.
elisa m
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16 Gennaio 2025
6,0
Truly satisfying culinary experience....a poem
Silvia Groccia
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13 Gennaio 2025
10,0
Cibo e servizio buono, prezzi adeguati
Ernesto Dentis
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30 Dicembre 2024
8,0
Da tempo non riuscivamo a tornare in questo ristorante, ma nonostante il tempo nulla è cambiato
Ristorante molto tranquillo dove passare una bella serata mangiando in maniera superlativa… bravi
Questa volta siamo tornati con nostra figlia (per lei è stata la prima volta) e anche lei è rimasta contenta, prossima uscita con il ragazzo sarà “Sarda”.
Tutti i piatti ottimi, dall’ antipasto al dolce (seadas)
Il servizio poi, ottimo come al solito
Sicuramente non faremo passare troppo tempo prima di tornarci
gerardo m
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28 Dicembre 2024
8,0
I was there with my family for Christmas lunch, really excellent, kindness and friendliness. SUPER.
Giovanni M
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25 Dicembre 2024
10,0
I'm sorry to give a low rating, because the service was good and the staff were courteous, but with the Sardinian menu and bulk wine, paying 45 euros, several things didn't work:
appetizer platter: good.
culurgiones: discreet, but nothing special.
piglet: not at all, dry, dry, dry, already grown piglet, in short, not pleasant.
Sebasas: not really, inside it had an unidentified and tasteless yellow cream, not cheese, and on the outside there was icing sugar and very little honey.
G. Di Salvo
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21 Dicembre 2024
6,0
Mrs. Silvana… a perfect hostess. Discreet, kind but she fills the restaurant with love for what she does... 30 years of experience behind her in this field can all be felt. He advises you and explains to you with passion. We who have been to beautiful Sardinia several times have felt the warmth of this wonderful land and the simplicity, delicacy but also the truly strong and intense flavors depending on the dish. All genuine, made by the expert hands of the chef... quality products from starters to desserts without forgetting the wine. You eat well and spend the right amount. I absolutely recommend.
Nadia Belassir
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09 Dicembre 2024
10,0