As usual a quiet evening in a family atmosphere, excellent food and staff always welcoming and attentive despite the large turnout. The meat is fantastic
Roberto Di Berardino
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31 Maggio 2025
10,0
Very characteristic with the meat counter in sight. Choose what you want and they will cook it for you. First courses of the Roman tradition, abundant and executed to the rule. Efficient staff
Vittorio Baioni
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19 Maggio 2025
10,0
If you are in Fiumicino you cannot miss passing by here.
There is no dish that is not excellent. Selection of exceptional meats that are cooked directly in the embers of the wood-fired oven. I absolutely recommend, to begin with, trying their supplì (incredible) and Roman-style artichokes, and accompanying the meat with their fried potatoes (which are not the frozen ones, but are fresh and fried by them at the moment).
Welcoming, kind and attentive staff.
Highly recommended!!!!!!
Giusy Car
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06 Maggio 2025
10,0
Good restaurant where you can eat quality meat. You can choose the cut directly from the meat counter where you can find a wide choice. Advised
Gruppo Bisozzi Franchising Immobiliare
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04 Maggio 2025
10,0
Excellent quality meat and side dishes
Angelo Corvaglia
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28 Aprile 2025
10,0
Good food, the price of the meat was a little high, overall we had a good evening
Fabrizio D'Arcangelo
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23 Aprile 2025
10,0
Great food, good service.
Price a little high
Gabriele stirpe
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18 Aprile 2025
8,0
Restaurant with an important history. It has maintained its tradition and characteristics over time. The meat is excellent, the typical Roman dishes are good. Cellar not well stocked but in line with the offer. Good experience
Claudio Guerrini
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17 Aprile 2025
8,0
Siamo stati con amici in questo ristorante che offre vari piatti, ma è specializzato nella carne alla brace. C'è un bancone di fronte al camino in cui sono disponibili i vari tagli, e le porzioni vengono fatte al momento e messe in cottura. Abbiamo preso un antipasto semplice e niente primo per dare spazio alla carne. Oltre ai tagli classici ci sono anche fegatini, bistecche di collo, spuntature, ecc.. Dolci buoni.
Personale attento e disponibile.
Sale grandi e disponibilità di posti, ma penso convenga andare presto.
Prezzi non economici, ma con la carne di qualità è normale.
andrea g
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24 Febbraio 2025
8,0
Entrando nel locale si respira la storia. Bellissime le foto appese al muro che raccontano la storia del locale. Il personale di sala è stato cortese e gentile. Ottime le bruschette. Ottime le fettuccine ai funghi porcini mentre buone le pappardelle al cinghiale e castagne (il cinghiale non era impeccabile e le castagne erano pressocché inesistenti). Nel complesso buono il rapporto qualità/quantità/prezzo. La prossima volta tornerò per assaggiare sicuramente la carne cotta alla brace.
Massimo U
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05 Gennaio 2025
8,0