I returned after many years, homely environment and good quality meat.
David Malvini
.
08 Agosto 2024
8,0
I had lunch with friends in this restaurant for the first time, home-made starters and Danish and black angus meat, all delicious accompanied by a good house red wine, fast service and a cool environment.
Marcello
.
29 Luglio 2024
10,0
A point of reference for carnivores for many many years 😀
Excellent meat, lots of choice at the counter, where you can get advice and cut the steak as you like.
Prices in line (or slightly above average).
Little choice for wines
Online service
Definitely worth trying
# D D 80
.
25 Luglio 2024
8,0
Quiet, real home cooking, excellent first courses, as well as truly exceptional meat, and truly friendly staff.
Maurizio Blasetti
.
09 Luglio 2024
10,0
Everything is good from the first courses to the meat to the pizza cooked in a wood oven.
Christian Dragone
.
06 Luglio 2024
10,0
The portions are not for 'beginners'😅 the porchetta is a dry 10
Andrea Vaccari
.
05 Luglio 2024
10,0
Excellent food, attentive customer service
Anna Maria Di Maria
.
29 Giugno 2024
10,0
Excellent food, good service, I recommend it.
antonio ferracci
.
29 Giugno 2024
10,0
Buono il pollo ma la porzione era scarsa, la bruschetta e il contorno di cicoria ripassata. Un pò troppo unte, invece, le patate. Personale professionale, educato, disponibile.
Enorme ristorante vicino fregene, pranzato di domenica.
Ristorante strapieno, per parcheggiare un bel problema ( consiglio di arrivare prima delle 13)
Fritti segnalati ma nn ordinabili a pranzo, bruschetta e bufala da rivedere (il pane nn era croccante anzi era gommoso e i pomodori sembravano freddi di frigo senza polpa)
Primi matriciana e carbonara proprio no sulla seconda c’era tutto l’uovo liquido (mi veniva il voltastomaco) ma il secondo carni top!!
Ti alzi vai al bancone e scegli
Filetto ottimo ma la blacklist angus divina!!!!
Tornerò solo ed esclusivamente per la carne
Lì ci sanno veramente fare
Prezzi 50 a testa ma ho mangiato tanto
alessio
.
28 Aprile 2024
8,0