Go there!
It's amazing what they've created here. The decor, the ambiance, and what they serve is sensational. The best pizza of our lives.
Bravissimo from Bavaria
Corbinian
Corbinian Helmer
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12 Ottobre 2025
10,0
Excellent and unique appetizers and pizzas with top-quality ingredients. The restaurant is elegantly furnished and has a sophisticated atmosphere. Definitely worth trying again.
Anna Maida
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11 Ottobre 2025
10,0
Congratulations. Rating 10. I will definitely be back.
C. F.
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07 Ottobre 2025
10,0
Really excellent ingredients and products!
Federico Diamante
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01 Ottobre 2025
10,0
Original pizza, not your average pizza, a completely out-of-the-ordinary menu, and ancient flavors to rediscover.
Salvatore Scaletta
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29 Settembre 2025
10,0
The pizza is exceptional, the restaurant feels unreal, one of the best food experiences I’ve ever had.
Ran Ran
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26 Settembre 2025
10,0
The restaurant is located right next to the highway exit. We arrived shortly after 8:30 PM on a Friday, and there was no parking nearby, nor is there a safe pedestrian entrance.
The lack of parking for all guests is the only flaw.
Despite being packed, we waited a reasonable amount of time, and between the appetizers and pizzas, they brought us an amazing sfincione on their own initiative! Everything was delicious, including the desserts, and the service was super attentive and efficient. The quality/price ratio was adequate.
An experience worth repeating, but the parking issue needs to be addressed!
Fulvio Palumbo Cardella
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26 Settembre 2025
8,0
Great place, delicious pizza, very impressive quick and nice service.
Karol Duszak
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24 Settembre 2025
10,0
First time for me, excellent pizza, I chose the vegetarian rebel, excellent choice to recommend to cheese lovers
Marialoreta Inserra
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20 Settembre 2025
10,0
Esperienza al limite per Saccharum, una pizzeria che - se fosse un ristorante recensito da Michelin - avrebbe almeno due stelle. Il perché è presto detto: ambiente gradevole ed elegante, design contemporaneo realizzato con materiali pregiati, servizio attento e preparato, carta vini sorprendente, e percorso degustazione pizze in abbinamento alle bevande di assoluto successo (55 euro, vini e birre incluse). Per le stesse "emozioni" un ristorante accreditato chiede almeno 150 euro. Cosa abbiamo mangiato? Una selezione di piccoli antipasti, come il pan brioche al BBQ di quaglia, Tuma fritta, arancinette con verdure e alici, tre tipi do sfincione, panetto ai semi con porchetta. Poi, Pizzetta Siciliana al pomodoro siccagno, acciughe di Aspra, caciocavallo siciliano, cipolla caramellata; la Pizza Croccante con fiordilatte campana, bresaola di tonno, zucchine genovesi, cipolla caramellata, menta e maionese alla bottarga; la Pizza Tonda, con fiordilatte campana, prosciutto cotto di alta qualità, carciofi arrostiti, scaglie di parmigiano e tartufo nero; la Pizza Spick & Crock, con gamberi rossi di Mazara, stracciatella, zucchine marinate, zest di limone e olio extravergine d’oliva al basilico; per dessert, una focaccina dolce con miele di zagara, ricotta di pecora e scorza di limone candita. Varie le sale, alcune hanno le poltroncine in stoffa o velluto. Che ne dite?
WineSZ
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26 Aprile 2025
10,0