Excellent food, very kind staff, everything perfect.
Karen Pippo
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18 Aprile 2025
10,0
I want to share an unforgettable experience about the Ilpasta restaurant. This is a truly classic Italian restaurant, with amazing delicious Italian cuisine!! Steak, pasta, my favorite appetizers, such as eggplant or salmon carpaccio, legendary burrato salads, сaprese, it just takes my breath away when I remember these delicious dishes! Many thanks to the very attentive staff, who create a unique atmosphere of Italy 🥰 Also for wine lovers, I can also recommend this restaurant! I tried red wine, 🍷 really liked the deep taste and strength. I also liked the amazingly delicious desserts, in the best traditions of Italy. The restaurant is easy to find, as it is in the city center. I will be happy to go back there again! 👍
Марина Карусева
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10 Aprile 2025
10,0
Excellent food, maybe a little expensive, but definitely good
Luca Kodokan
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05 Aprile 2025
8,0
excellent dishes, really interesting pasta varieties and an original menu idea with options that were tastier than the other. We arrived just before closing time for lunch and they welcomed us with great courtesy. Top quality ingredients and attentive service.
The prices are a little high to be honest and perhaps for desserts, I would make a different choice (the apple pie was fabulous, other desserts less interesting).
We always stop willingly and then, the pasta dressed in the parmesan wheel is a delight.
Absolutely recommended.
Luca Giomi
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21 Marzo 2025
8,0
It is the best you can find in Cecina and the surrounding area, I feel at home both for the food, the hospitality, the service and the prices. Highly recommended, try it to believe it
Mariangela Carciola
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15 Marzo 2025
10,0
Presondue first courses on the fly for lunch... exquisite pici cacio e pepe with truffle, I will definitely be back
Massimo Vannini
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06 Marzo 2025
10,0
I ate well, small portions, welcoming environment, but no attention to detail. Very kind staff. Taking the average of the ratings, 3 stars are more than deserved.
Umberto Palma
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28 Febbraio 2025
6,0
Excellent food, really generous portions.
Noemi Wanderluster
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14 Febbraio 2025
8,0
Recensire questo locale è diventato una routine. L'ho già fatto , e ancora dovrò farlo perché ogni volta si supera e riesce a stupirmi.. il format unico, simpatico , frizzante della formula pranzo, l'ho già spiegato nel dettaglio, quindi non vi tediero' ripetendomi... ma Marco , lo chef , anche oggi con una magia di carciofi e calamari mi ha indotto a mettere nero su bianco questa estasi culinaria ... come non poter condividere un momento di piacere così elevato? Non puoi tenerlo tutto per te ...va condiviso, cosa aspettate a provare questo locale ??? Lo dico per voi ....non sapete cosa vi state perdendo , credetemi ...
P.s. una parola devo spenderla anche per lo sfizio di oggi...Per chi non lo conoscesse è l'entrée che Alessio , il patron del locale ,ti offre nel prezzo , già modico , nella formula pranzo ... oggi c'era un assaggio di ribollita di legumi e bietola , da incorniciare , ...
E con inchino , voglio ricordare anche la regina del locale ...la cacio e pepe , dove i pici vengono mantecati direttamente nella forma di parmigiano, tagliata a metà, in bella vista in sala...ogni volta ruba l'attenzione dei commensali e raccoglie foto e video e stupore.. un grazie alle belle bimbe di sala , a Giampy e a Valter ( il suo ponce meriterebbe una recensione a parte) ...
Provare per credere
Massimiliano B
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12 Febbraio 2025
10,0
Ottima scoperta
Personale gentile e sorridente.
Una volta al tavolo ti fanno vedere i formati di pasta che potete abbinare alla vostra scelta dei condimenti.Noi abbiamo scelto carbonara e norma con spada tutte e due buonissime.Ottima anche la scelta dei vini.
Ale ti fa sentire come a casa.
Grande. Provate X credere.
Andrea
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14 Dicembre 2024
10,0